Lekeler, Çiller benler icin kortizon ignesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ygirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
9
3
88
33
Merhaba kizlar gectigimiz aylarda yuzume yapisik tumsek bir benimi bir devlet universitesi hastanesinde plastik cerraha gosterdim. Benim ten rengi ve ameliyat ile daha belirgin bir iz kalacagini, lazer yaptirirsam buyuk ihtimalle tekrar cikmayacagini soyledi. Bir de kortizon ignesi cok etkili dedi ben de denemek istedim benimin kokune kortizon ignesi yapti, bu islemle birlikte sikayetci oldugum burun uzerimdeki gozenekler icin bir solusyon da surdu. Solusyondan sonra birkac gun surmem icin fito krem verdi. Kortizon ignesi ise banti cikarir cikarmaz etkisini gostermisti cok mutluydum benim tamamen sönmustu kaybolmustu. Yatmadan once soyledigi gibi fito krem suruyordum ucuncu sabaha uyandigimda benim malesef geri gelmisti. Annemin soyledigine gore biraz kuculmustu ama. Acaba diyorum kizlar, fito mu etkisini yok etti veya solusyonla birlikte yapti diye o mu yok etti. Bir daha igne yaptirip birsey surmeden denesem, iki kez ayni yere zarari olur mu. Baska boyle bir islem yaptirip beninden kurtulan oldu mu? Yardim edin nolurrr:110:

Back