Benm gibi stresli hamilelik geçiren varmı nasıl bunu yenebilirim

Canım bende progestan kullanıyorum imom omega kullanıyorum folik asit 10 gün önce kanamam oldu gece bugünde kontorele gitdim canım. Benim kide 5 gün büyük 9 hafta 5 günlük şuan inşallah canım amin
Allah sana bağışlasın evladını :dua:
Dr ne dedi canım nasıl durumu? Hic stres yapma kuzum bebisin etkileniyor unutma... Bebeklerimizi çok istiyoruz onlar icin mutluluk hormonu salgılamalıyız :anneadayı::KK200:
Benden tavsiye kemal sunal izle gülmek kesin!

Kızlar birşey soracam bende stresliyim bebeğimi düşünüyorum hep büyüyor mu diye benim gibi 9 haftalık olup midesi bulanmayan var mı

:KK15::KK15:
Allah sana bağışlasın evladını :dua:
Dr ne dedi canım nasıl durumu? Hic stres yapma kuzum bebisin etkileniyor unutma... Bebeklerimizi çok istiyoruz onlar icin mutluluk hormonu salgılamalıyız :anneadayı::KK200:
Benden tavsiye kemal sunal izle gülmek kesin!
Amin canım hepimizn Çok şükür iyiydi kalp atışı 182 olmuştu bende doktora sordum ilk hafta 128 di şimdi böle olması normal mi diye sen heycanlanmışsın oda heycanlanmış dedi şok oldum seninle bir yaşıyor duyguları dedi bide allahın izniyle cinsiyetlerinide öğrendikmi tamamdır :KK15:

Benimde 2 haftadır mide bulantım ve yanma oluyordu.2 gündür bulantım yok çok tedirginim ya bebeğimi yine kaybettiysem.Doktorum normal desede ben yarın kontrole gidicem

Bende oyleyim maalesef en ufak biseyde agliyorum onceden de boyleydim :) ama simdi haberlere falan ya da bebegimle ilgili biseylerden de bahsederken aglamaya basliyorum. Esim bikti bu halimden "ne mutlu olmaya geliyo ne mutsuza napcaz seninle diyip" duruyo

Send
Bende oyleyim maalesef en ufak biseyde agliyorum onceden de boyleydim :) ama simdi haberlere falan ya da bebegimle ilgili biseylerden de bahsederken aglamaya basliyorum. Esim bikti bu halimden "ne mutlu olmaya geliyo ne mutsuza napcaz seninle diyip" duruyo
sende eşine çekiceksin yapıcak bişey yok de :)

Benimde 2 haftadır mide bulantım ve yanma oluyordu.2 gündür bulantım yok çok tedirginim ya bebeğimi yine kaybettiysem.Doktorum normal desede ben yarın kontrole gidicem
Kötüyü düşünme hiçbir zaman bişey olmamıştır allahın izniyle hem bak ne güzel bulantın geçmiş kötü bişe değilki bu

:KK15::KK15:
Amin canım hepimizn Çok şükür iyiydi kalp atışı 182 olmuştu bende doktora sordum ilk hafta 128 di şimdi böle olması normal mi diye sen heycanlanmışsın oda heycanlanmış dedi şok oldum seninle bir yaşıyor duyguları dedi bide allahın izniyle cinsiyetlerinide öğrendikmi tamamdır :KK15:

Dr bana 14.haftada gel bakalim dedi sasirdim (:) ama oncesinde 2 li testimiz var yavrularimizin sağlikli haberlerini alalimda :dua:

Dr bana 14.haftada gel bakalim dedi sasirdim :-)) ama oncesinde 2 li testimiz var yavrularimizin sağlikli haberlerini alalimda :dua:
Amin canım cinsiyetini öğrendin mi haber ver banada :) benim doktor hiç ucundan bari bişey söyleyin diyorum daha erken diyor heralde 12 haftada tahmin eder

Back
X