Benmi abartiyorum bilemedim siz olsaniz ne yapardiniz ?

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
Arkadaslar bulundugumuz yerde iftari saat 22.00 da aciyoruz.

Eltim sabah msj yazmis musaitseniz iftara gelin diye bende tm olur fln diye yazim gonderdim.

Buraya kadar hersey normal kadin cagirdi bende tmm yazdim ama gel gelelim esim saat 15.00 da tutturdu kacta gitcez kacta gitcez diye biliyorum bende hemen bi saat onceden gidilmez bilmiyorum bakariz daha kizimin uyumasi gerekiyo bazi saatlerde baska evlerdede uyutamiyorum malesef. Dedim burda uykusunu alsin iyice orda zaten saat kaca kadar uykusuz kalicak. Saat altida kizim uyuyodu bekliyorum hala uyanmasini adam koltuktak birden kalkti ben gidiyom iste nereye dedim abimgile diyo iftar saati gelmis. Saat daha 18.00 yanlismi dusunuyorum cok erken degilmi kizim 7 de uyaninca uzerimi giyip cikmak istiyodum bende.

Kendisi bes dk once ceketini aldi gitti banada anahtari birakti yuruyerek gidicekmis bende arabayla gelirmisim sanki gitmek istemiyorum manasina cekti yani.

Ayri ayri gitmeyelim ayip olur dedim surat yapti gitti.

Siz olsaniz sizdemi gercekten saat ucte dortte kalkip giderdiniz benmi yanlis yaptim olabilirde yani ben artik neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilemiyorum.

Canı sıkılmıs abisiyle muhabete gitmis belli ki
Sizde kiziniz uyaninca gidin aciklarsiniz ev sahibine kizin uyanmasini bekledim diye
Nihauerinde yabanci insanlar degiller

Ben olsam asla çocuğumun uykusunu bölmem. Saat 22'ye kadar iftardan önce birbirinizi mi yiyeceksiniz de 6 da gidiyorsunuz. Şahsen gitmezdim peşinden bildiğim saatte giderdim ben olsam.
Bende bolmiycem uyaninca giderim ayip degilki gidincede diycem ztn cocugun uyanmasini bekledim diye kotu bisey degilki

Sizi bırakıp gitmesi hoş degilde,
Sanki siz kızınızı bahane ediyorsunuz gibi geldi,
Orda da uyutabilirsiniz bi odada ?
Davet etmişler yabancıda degiller biraz erken gidip beraber hazırlık yapabilirdiniz.
Eşiniz ısrar etmese 1 saat kala giderdiniz gibime geldi.

İftar davetine çok yakın akrabam değilse bir saat kadar önce giderim ev sahibine engel olmamak için. Eğer çok yakinimsa yardım etme amaçlı 2 saat önce giderim daha da erken gitmem ne gerek var. Eşiniz gereksizlik yapmış sanki siz gitmek istemiyordu uz gibi algıladı sanırım. Keşke çocuk uyanınca hemen çıkarız falan deseydiniz acaba iftara çok az kala mı cikacaginizi düşündü ki?

Sizi bırakıp gitmesi hoş degilde,
Sanki siz kızınızı bahane ediyorsunuz gibi geldi,
Orda da uyutabilirsiniz bi odada ?
Davet etmişler yabancıda degiller biraz erken gidip beraber hazırlık yapabilirdiniz.
Eşiniz ısrar etmese 1 saat kala giderdiniz gibime geldi.
Yok hayir yedi plan yapmistim ben. Ah kizim uyusa uyumuyo yukari cikip yatirdim bi kac kez ama yok uyumuyo. Yedide gitmek mantikli degilmi ama iftara daha 3 saat oluyo bu sure icinde herseye yardimda edilir ama bilemedim

Back
X