Benmi Çok Abartıp,Alınganlık Yapıyorum????

Bence gayet haklısın. İnsan torununun doğduğu günü nasıl unutur onu da aklım almıyor
Herkes burda bir doğum gününe takılmış onun üstünden saldırıyor ama asıl mevzu doğum günü değil...O bir gün önce bir hafta sonrada kutlanır..Önemli olan hatırlanmak senin için mühim olan bir heyecanı paylaşmak...Beni kıran kısmı bu oldu.

Herkes burda bir doğum gününe takılmış onun üstünden saldırıyor ama asıl mevzu doğum günü değil...O bir gün önce bir hafta sonrada kutlanır..Önemli olan hatırlanmak senin için mühim olan bir heyecanı paylaşmak...Beni kıran kısmı bu oldu.
Boşver onlar olmadan da kutlarsın, aklına bile gelmesinler canım. Kızını giydir süsle bolca fotoğraf çek gelenlerle eğlenin. Sen de bundan böyle ona göre davranırsın..

Hem ben mi abartıp alınganlık yapıyorum diye soruyorsun hem de alınganlık yapıyosun diyenlere de atarlanıyosun ilginç.. Şimdi herkes evet haklısın annenle baban yanlış yapmış böyle anne baba mı olur vs şeyler söyleseydi için rahat edecekti sanırım.

Evet abartıp alınganlık yapmışsın hem de alasını, baban ayağına geliyo konuşmaya sen hala körü körüne bir alınganlık peşindesin ayıp.

Hadi bir sağlık sorunu olur,ameliyat gibi bir durum olur böyle yapsalar haklısın ama bunların dışındaki şeylerde kimse kimseye göre ayarlayamaz kendini bu annen de olsa baban da olsa herkesin kendine göre planları var.

Unutmuş olabilirler bu çok doğal birşey ve bunu telafi etmek için de orta yolu bulmaya çalışmışlar. Ama sen benim dediğim olacak modundasin koskoca insanları tribinle parmağında oynatmaya çalışıyosun bence bundan en kısa zamanda vazgeçmelisin. Kaldı ki daha d.gününe aklı ermeyen bir çocuğa yapılacak kutlama için kırmaya değmez aileni..

Hem ben mi abartıp alınganlık yapıyorum diye soruyorsun hem de alınganlık yapıyosun diyenlere de atarlanıyosun ilginç.. Şimdi herkes evet haklısın annenle baban yanlış yapmış böyle anne baba mı olur vs şeyler söyleseydi için rahat edecekti sanırım.

Evet abartıp alınganlık yapmışsın hem de alasını, baban ayağına geliyo konuşmaya sen hala körü körüne bir alınganlık peşindesin ayıp.

Hadi bir sağlık sorunu olur,ameliyat gibi bir durum olur böyle yapsalar haklısın ama bunların dışındaki şeylerde kimse kimseye göre ayarlayamaz kendini bu annen de olsa baban da olsa herkesin kendine göre planları var.

Unutmuş olabilirler bu çok doğal birşey ve bunu telafi etmek için de orta yolu bulmaya çalışmışlar. Ama sen benim dediğim olacak modundasin koskoca insanları tribinle parmağında oynatmaya çalışıyosun bence bundan en kısa zamanda vazgeçmelisin. Kaldı ki daha d.gününe aklı ermeyen bir çocuğa yapılacak kutlama için kırmaya değmez aileni..
Bilmiyorum neyi nasıl okudunuz ama ben kimseye atarlanmadim kırmadım..Bu konu yüzünden annem ve babamla düşman falan olmicam.Tepkim fazla olabilir oda kirginligimin fazla olmasindandir..Benim için bu tür nüanslar incelikler önemlidir hayatta.Bazıları güler geçer bazıları benim gibi kırılır kimine göre abartılı tepki verir..
Ben buraya konu açıp bisey paylaşmam kimsenin yorumunda saygı sınırını aşıp dünya senin etrafında dönüyo demesini sizin gibi bir mesaj yazmayı gerektirmez..Haksız görüyorsanızda bunu söylemenin bir üslubu vardır..Saygı çok önemli ve bana üslup dersi vermek için mesajınızı hiç yeterli görmedim....Tekrar ediyim saygılı ve yapıcı her eleştiriye açığım..Ama yeterki o ince çizgiyi aşmasın...

Çok abartmissiniz bence ...sizin icin onemli bir gun olabilir ama aileniz torununun dogumgununu hatirlamamis olabilir ..babanizin ayaginiza kadar gelip konusmasi bile size ne kadar deger verdiklerini gosteriyor ..bence anneniz ve babanizdan ozur dileyin cuma gunu yapin kutlamayi ..anne babanin hakki odenmez boyle seyler icin kirmayin lutfen...:KK43:

Şimdi doğumgünunu kutlayacaginiz kızınız bundan 20 30 sene sonra sizin kirdiginiz gibi sizi kirsa ne hissedersiniz...
Bakın anne olmussunuz, artık anlamissinizdir, bir evlat kolay yetişmiyor, anneme iyice saydim diyorsunuz bir de, azıcık empati yapın lütfen, koca koca insanlar onlar, sonsuza kadar sizinle olmayacaklar, yarın birgün arkalarından ağlayacagiz....
İnsanlık hali unutulabilir, siz hiçbirşeyi unutmazsiniz ama başkası unutur, bes parmağın beşi bir değil.... Bunun için kalp kırmaya değer mi?

Şimdi doğumgünunu kutlayacaginiz kızınız bundan 20 30 sene sonra sizin kirdiginiz gibi sizi kirsa ne hissedersiniz...
Bakın anne olmussunuz, artık anlamissinizdir, bir evlat kolay yetişmiyor, anneme iyice saydim diyorsunuz bir de, azıcık empati yapın lütfen, koca koca insanlar onlar, sonsuza kadar sizinle olmayacaklar, yarın birgün arkalarından ağlayacagiz....
İnsanlık hali unutulabilir, siz hiçbirşeyi unutmazsiniz ama başkası unutur, bes parmağın beşi bir değil.... Bunun için kalp kırmaya değer mi?
Teşekkür ederim yorumunuz için..Saydım derken sadece kırgınlıklarımi belirttim..Ben normalde kalp kırmamaya çok dikkat ederim hatta bu yüzden hep kırılan taraf ben olurum...Ilk kez böle büyük tepki verdim kırgınlığımı belirttim.Abartmış olabilirim tabi...

çok abarmışsınız.
sizin onlarınkini unutmamış olmanız da bir gerekçe değil. insanların sizden böyle bir talebi yoksa ben sana yaptım sen de bana yapacaksın demek hoş değil.
şimdi biri size hiç ihtiyacınız olmayan hatta size göre saçma bir şey verse siz de kırılmasın diye aaa çok hoş saol fln deseniz ve aynısını almıyorsunuz ve minnet duymadınız diye kızsa nasış karşılardınız? özel günler herkes için o kadar önemli olmayabilir.
cuma kutlayalım diye orta yol bulmuşlar ona da yanaşmamışsınız. bence gönüllerini alın.

Arkadaşlar benim birkaç ay sonra kızımın birinci yaş günü var.Her anne gibi bende bu gün için çok heyecanlanıyorum..Kızımın dogum gününü kutlayacağım hafta annemler ve abimlerin tatil rezervasyonu yaptırdığını öğrendim...Ben cumartesi yada pazar kutlama yapıcaktım esimin isine göre onlar o cumartesi sabahı tatile gidiyorlar..Öğrenince çok bozuldum.Bahaneleri biz biranda hatırlayamadık doğum gününü falan dediler.Anneme bu sabah bir dolu sey saydım.Bi zahmet bugünü de unutmayın gibi...Onlarda cuma kutlayalım dedi.Ben kabul etmedim.Bu gün benim günüm keyfi bi durum için kutlamayı öne çekemem.Yoksanız yapicak bisi yok dedim...Ben diil siz kendinizi bana göre ayarlicaktiniz dedim..Babamda konuşmaya geldi onada aynı seyleri söyledim..Çok kırıldım bilmiyorum...Sizce benmi çok abartıyorum çokmu inada bindirdim???
Tatlım bence çok alıganlık yapmışsın insanlarda çalışıyor ve senede bir hafta izin yapabiliyorlar. Bilerek yapmış olsalar tamamda boş yere ailenin kalbini kırma eğer onlarda gerçekten üzülmüşlerse bir şekilde telafi ederler.

Back
X