- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
mrb arkadaşlar binbir hayallerle evlenipte çoğunlukla mutsuz evlilik yaşayanlar varmı?ben 6 aylık evliyim başından beri çok sorun yaşadım mutlu olmadım sonra bi ara düzeldi sandım şimdi yine mutsuzum bilmiyorum benmi abartıyorum bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum.eşim sürekli bi sorun olduğunda bana tavır alıyor haksızlığını kabul etmiyor ona karşı hep ezildim herşeyde tartıştı benimle ailem için davranışlarım için ki asla kötü bi davranışım olduğuna inanmıyorum.bugün doğumgünüm ve en son kutlayan o oldu kndisi şhir dışında çalışıyor yanımda deil ama bi telefon açıpta kutlamadı akşam 4buçuk gibi aradı konuştu konuştu sonra doğımgünün kutlu olsun akşam arkadaşım gelecek belki arayamam unuturum dedi bn seni seviyorum demesem o bana demiyor daha bi sürü şeyler var kafam çok karışık kavga ettik konuşmuyoruz ayrılmayı teklif ettim oda kabul etti ben abartıyormuyum yorumlarınızı bekliyorum :26:
bana abartıyormuşsun gibi gelmedi, onunla mı daha iyi hissedersin kendini yoksa onsuz mu bunu düşün ona göre karar ver
bence kafandan hemen ayrılık düşüncesini geçirmemelisin..her ilişkinin iniş çıkış dönemleri olabilir.her inişte güçsüzleşip karamsar olmak size daha cok zarar verir.henüğz yeni evli sayılırsınız birbirnize alışma dönemi vs zamanla hersey yerine oturur.
dahada için rahat etmezse al karşısına açık açık neden böyle davrandığını sor..konuşa konuşa sorunları çözersiniz
mrb arkadaşlar binbir hayallerle evlenipte çoğunlukla mutsuz evlilik yaşayanlar varmı?ben 6 aylık evliyim başından beri çok sorun yaşadım mutlu olmadım sonra bi ara düzeldi sandım şimdi yine mutsuzum bilmiyorum benmi abartıyorum bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum.eşim sürekli bi sorun olduğunda bana tavır alıyor haksızlığını kabul etmiyor ona karşı hep ezildim herşeyde tartıştı benimle ailem için davranışlarım için ki asla kötü bi davranışım olduğuna inanmıyorum.bugün doğumgünüm ve en son kutlayan o oldu kndisi şhir dışında çalışıyor yanımda deil ama bi telefon açıpta kutlamadı akşam 4buçuk gibi aradı konuştu konuştu sonra doğımgünün kutlu olsun akşam arkadaşım gelecek belki arayamam unuturum dedi bn seni seviyorum demesem o bana demiyor daha bi sürü şeyler var kafam çok karışık kavga ettik konuşmuyoruz ayrılmayı teklif ettim oda kabul etti ben abartıyormuyum yorumlarınızı bekliyorum :26:
konuşmayı çok denedim ama haksızolsa bile bi yolunu bulup üste çıkıyor ve her defasında ne desem sen kafayı yemişsin diyor bana
konuşmayı çok denedim ama haksızolsa bile bi yolunu bulup üste çıkıyor ve her defasında ne desem sen kafayı yemişsin diyor bana
bizde bazen bu tarz sorunlar yaşıoruz.(açıklık getireyim henüz nişianlıyız birde:!)
olayların üstüne çok gitsem bağırıror aynen dediğin gibi tepkiler verio ama ne zaman lanet olsun deyip kendi kabuğuma çekileyim o konuşmaya çalışıor nie böle yaptım vs dio.
acaba yüzz vermemek mi gerekio
Canım benim ya, çok üzüldüm, sıkıntını içimde hissettim çünkü aynı şeyleri ben yaşadım. 1,5 yıllık evliyim senin yazdıklarınla geçti bu 1,5 yıl. Şu an boşanıyoruz zaten inşallah aynı noktaya gelmezsiniz. Ben de ilgisizlik, sorumsuzluk, kabalık her türlü bu tarz davranış gördüm evlilik boyunca. Konuşmak bir çözüm belki ama ben çok denedim konuşmayı vaktiyle, bazı insanlar iletişime kapalı oluyor ve ne olursa olsun konuşarak çözülemeyen durumlar olabiliyor. Eşinin seni sevmediğini söylemiyorum, elbette seviyordur ama benim eşim gibiyse eğer belki sevse bile evlilik ona göre olmadığından böyle davranıyordur. Biraz sabret bakalım, çabala, sen elinden geleni yaptığına inanırsan o zaman boşanmaya karar verirsin.
Bazı birliktelikler umutsuz vaka oluyor ve sen sadece yıprandığınla kalıyorsun. Ben yazdıklarınızdan sizde de bunu gördüm.
İlerde yorgun, mutsuz, kendine acıyan bir insan olmak istemiyorsan bugün yapman gereken neyse onu yap ki en güzel yılların boş umutlar peşinde heba olup gitmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?