Benmi çok abartıyorum

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
mrb arkadaşlar binbir hayallerle evlenipte çoğunlukla mutsuz evlilik yaşayanlar varmı?ben 6 aylık evliyim başından beri çok sorun yaşadım mutlu olmadım sonra bi ara düzeldi sandım şimdi yine mutsuzum bilmiyorum benmi abartıyorum bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum.eşim sürekli bi sorun olduğunda bana tavır alıyor haksızlığını kabul etmiyor ona karşı hep ezildim herşeyde tartıştı benimle ailem için davranışlarım için ki asla kötü bi davranışım olduğuna inanmıyorum.bugün doğumgünüm ve en son kutlayan o oldu kndisi şhir dışında çalışıyor yanımda deil ama bi telefon açıpta kutlamadı akşam 4buçuk gibi aradı konuştu konuştu sonra doğımgünün kutlu olsun akşam arkadaşım gelecek belki arayamam unuturum dedi bn seni seviyorum demesem o bana demiyor daha bi sürü şeyler var kafam çok karışık kavga ettik konuşmuyoruz ayrılmayı teklif ettim oda kabul etti ben abartıyormuyum yorumlarınızı bekliyorum :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

bana abartıyormuşsun gibi gelmedi, onunla mı daha iyi hissedersin kendini yoksa onsuz mu bunu düşün ona göre karar ver

Gene de hemen kestirip atmayın bir danışmana falan gidin
Çözülmeyecek derece bir sorununuz yok gibi geliyor bana

bence kafandan hemen ayrılık düşüncesini geçirmemelisin..her ilişkinin iniş çıkış dönemleri olabilir.her inişte güçsüzleşip karamsar olmak size daha cok zarar verir.henüğz yeni evli sayılırsınız birbirnize alışma dönemi vs zamanla hersey yerine oturur.
dahada için rahat etmezse al karşısına açık açık neden böyle davrandığını sor..konuşa konuşa sorunları çözersiniz

bana abartıyormuşsun gibi gelmedi, onunla mı daha iyi hissedersin kendini yoksa onsuz mu bunu düşün ona göre karar ver

onunla braberken 2 gn mutluysam 3 gn mutsuzum ayrılırsam tabi üzülürüm ama blli bi süre sonra alışırım en azından acı çekmem bugn bana en yakın olan kişi benim en son d.günümü kutladı buda bana herşyden daaha çok koydu

konuşmayı çok denedim ama haksızolsa bile bi yolunu bulup üste çıkıyor ve her defasında ne desem sen kafayı yemişsin diyor bana

erkekler biz kadınlara göre daha duyarsız daha duygusuz oluo ya..bak bende hastayım kaç gündür işleri sırf yoğun diegün içinde aramadı..akşam iş çıkışı arıo nasılsın die kötü diorum..iyi dior..
ne yaparsın ölürmüsün öldürürmüsün
bunların topunu yola getircek bi çözüm bulmak lasım

Canım benim ya, çok üzüldüm, sıkıntını içimde hissettim çünkü aynı şeyleri ben yaşadım. 1,5 yıllık evliyim senin yazdıklarınla geçti bu 1,5 yıl. Şu an boşanıyoruz zaten inşallah aynı noktaya gelmezsiniz. Ben de ilgisizlik, sorumsuzluk, kabalık her türlü bu tarz davranış gördüm evlilik boyunca. Konuşmak bir çözüm belki ama ben çok denedim konuşmayı vaktiyle, bazı insanlar iletişime kapalı oluyor ve ne olursa olsun konuşarak çözülemeyen durumlar olabiliyor. Eşinin seni sevmediğini söylemiyorum, elbette seviyordur ama benim eşim gibiyse eğer belki sevse bile evlilik ona göre olmadığından böyle davranıyordur. Biraz sabret bakalım, çabala, sen elinden geleni yaptığına inanırsan o zaman boşanmaya karar verirsin.

konuşmayı çok denedim ama haksızolsa bile bi yolunu bulup üste çıkıyor ve her defasında ne desem sen kafayı yemişsin diyor bana

bizde bazen bu tarz sorunlar yaşıoruz.(açıklık getireyim henüz nişianlıyız birde:!)
olayların üstüne çok gitsem bağırıror aynen dediğin gibi tepkiler verio ama ne zaman lanet olsun deyip kendi kabuğuma çekileyim o konuşmaya çalışıor nie böle yaptım vs dio.
acaba yüzz vermemek mi gerekio

İşte ben de bundan bahsediyorum, aynı cümleleri çok duydum her konuşmaya kalktığımda, arkadaşlar malesef bazı erkekler umutsuz vaka. Senin yazdığın 2 gün mutlu 3 gün mutsuz lafı içimi parçaladı çünkü ben de kendim için aynı şeyi düşünürdüm. Ama yine de pişman değilim, eğer daha erken pes etseydim o zaman hayat boyu "ya düzelseydi, keşke çaba harcasaydım" diye bir pişmanlık kalabilirdi. Elinden gelen çabayı göster sen, ama olmuyorsa böyle yaşamaktansa ayrılık bir çözüm olabilir.

Canım erkekler dayatmadan, üstlerine gidilmesinden hoşlanmıyor. Ben de bunu yeni öğrendim. Bak sen çözümü bulmuşsun, ne zaman sessizleşsem o konuşmak istiyor demişsin. Bence bu en doğrusu. Sen sakin kalınca erkekler zaten kendiliğinden gelip çaba harcıyorlar. Çünkü öbür türlü "dırdır" gibi algılıyorlar, aslında iletişim kurup sorunu çözmek bizim derdimiz ama malesef onların bakış açısı bu. O yüzden en iyisi sakin ve cool takılmak, daha etkileyici oluyor

offf ya niye bu erkekler böyle, şu 3 günlük dünyada sevmek sevilmek güzelleştirmek varken neden böyle yapıyorlar. ne vardı sabah eşini arasaydı iyi ki doğdun canım seni çok seviyorum deseydi ölür müydü, hadi seni çok seviyorumda demeseydi sadece iyi ki doğdun deseydi... ya bu, bu kadar mı zor gerçekten anlayamıyorum... be adam o zaman neden evlendin... yazık gerçekten çok yozuk

kesinlikle öyle arkadaşım..ama bazen insan kendinde susacak gücü bulamıo..içindekiler dökmek lafını koymak istior..işte böyle olunca kavga kaçınalmaz bir son alıyor.
ben susmayı yeni yeni öğrendim.kolay oluor inanki..çünk bizde sabır taşı değiliz ki

Bazı birliktelikler umutsuz vaka oluyor ve sen sadece yıprandığınla kalıyorsun. Ben yazdıklarınızdan sizde de bunu gördüm.
İlerde yorgun, mutsuz, kendine acıyan bir insan olmak istemiyorsan bugün yapman gereken neyse onu yap ki en güzel yılların boş umutlar peşinde heba olup gitmesin..

ben aslında çok çabaladım evliliğimin 3.günü dayak yedim içip içip beni hep dövdü sonra düzeldi bi ara ama bu sefrde ilgisizlikleri başladı bana değer vermediğini hissettim aptal biri deilim sonuçta anlıyorum herkes anlar sevip sevilmediğini keşke içini görebilsem

uzun zamanlarını hp bilgisayar başında geçiriyor koltukta yan yana bile pek oturmuyor benimle ilgisiz olduğunu hep düşünüyorum şimdiden bile kendime acıyorum çünkü hiç bir kötü alışkanlığım yok fizik olarakta iyi olduğumu düşünüyorum yüz güzelliği olarak sevilmeyecek biride deilim ama neden ilgisiz davranıyor çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…