Benmi cok alinganim??

butun kv delere gore oglu herzaman daha ustundur hatta butun kizlar ogullarini almak icin bekliyordur ama onlar tenezzul etmezler :halay:bosver takma kafana kocanla huzuruna bak onada yansitma kv nede bisey deme bence bosver hee anne oyle benim kocam yakisiklidir de nede olsa bende onu begendim de vur sakaya gec bisey derse:))bu arada kizlarida dunyanin en guzel kizlaridir bunuda yazmadan edemedim:KK45:
Hahah ayyy güldüm yaa :))
Aman naparsin iste benimde bi oglum var ve simdilik gercekten cok yakisikli yani ben demiyorm disdan gören herkez bunu söyler.. ama ilerde bi kiz sevdgnde güzel olur , fazla güzel olmaz hic fark etmez.. dis görünüsüyle inan yargilamam sonucta oglum begenmis derim.. tabiki huyusz olur saygisiz olur o konularda yanlizken uyaririm ama insan icinde rencide etmem..

Sorun aslinda ilk deyisi olmamasi.. ikinci kez yapiyor bunu.. ilk olsa yine biraz daha hos karsilardim belki ama demekki o kadar icine yer etmiski yasi uygun olsa alirdim diye.. sanki kiz dünden raziymis gibi.. bakalim oglun begenecekmiydi yada kiz senin oglunu begenecekmiydi..

Tipik kaynana :)) Aynen hemen alirdimlar falan oglan begenmis kiz begenmiste ona almak kalmis. Cok takilma canim kv ne demis bakmam ben esime bakarim :) Ona da nasip kismet der gecerdim.

Aynen yaa basta bana diyo bide, aklina bisey gelmesin diye.. ne diyo bu ya dedim.. zaten olmiycak bisey esim abla diyo o kisiye yani sen neyin kafasini yasiosun kendi kendine..

yok olabilirdi de ama olmamış birşey. kızın haberi yok eşinin haberi yok. durup dururken berrak suya toprak atıyor kadın. bir de hamilesin biraz daha düşünüp taşınıp konuşmalı. bence mesafeni koy hafiften.

Hahah ayyy güldüm yaa :))
Aman naparsin iste benimde bi oglum var ve simdilik gercekten cok yakisikli yani ben demiyorm disdan gören herkez bunu söyler.. ama ilerde bi kiz sevdgnde güzel olur , fazla güzel olmaz hic fark etmez.. dis görünüsüyle inan yargilamam sonucta oglum begenmis derim.. tabiki huyusz olur saygisiz olur o konularda yanlizken uyaririm ama insan icinde renjide etmem..
canim benimde iki oglum var o yuzden korkuyorum bisey demeye kimse yasamadan ne olacagini bilemez biz elimizden geldigince saygili davranalim gersi onlarin sorunu insallh bizim evlatlarimizinda karsisina hayirli vefali insanlar cikar herseye takilmaz duymaz gormezsek bence hep cok daha mutlu bir evliligimiz olur hemde bir gun mutlaka mukafatini aliriz diye dusunuyorum:))evladini saglikla buyut hep mutlu olursun insallh:)

Nedemek şimdi bu ben oğluna uygun değil miyim teessüf ederim derdim . Herkesin öncesinde isteyeni çok olur benim de vardı ama dile getirilmez bu derdim . Bidaha da konuşmazdm sorulan sorulara cevap verirdim sadece. Söylediği şey çok ayıp yani

Nedemek şimdi bu ben oğluna uygun değil miyim teessüf ederim derdim . Herkesin öncesinde isteyeni çok olur benim de vardı ama dile getirilmez bu derdim . Bidaha da konuşmazdm sorulan sorulara cevap verirdim sadece. Söylediği şey çok ayıp yani
Aynen canim ayipti yaptigi.. ben saygimi korudum..
Esime anlattm demin ama cadi gelin olarak degil gercekten gücüme gittigi icin onunla paylastim ve konusacagimi söyledim..
Senin konusmana gerek yok ben simdi ariyorum dedi.. annesine ne kadar ayip ettigini söyledi..
Esim gercekten cok öfkelendi.. senin annen baban bana öyle birsey yapsaydi senin kadar sakin kalamazdim dedi tepki verirdim dedi..

canim benimde iki oglum var o yuzden korkuyorum bisey demeye kimse yasamadan ne olacagini bilemez biz elimizden geldigince saygili davranalim gersi onlarin sorunu insallh bizim evlatlarimizinda karsisina hayirli vefali insanlar cikar herseye takilmaz duymaz gormezsek bence hep cok daha mutlu bir evliligimiz olur hemde bir gun mutlaka mukafatini aliriz diye dusunuyorum:))evladini saglikla buyut hep mutlu olursun insallh:)
Sagol canm benim :)) aynen benimde iki oglum olcak ins.. biri yolda..
Bende cok dikkat ediyorum kirmamaya calisyorum onlari memnun etmeye calisiyorum sonucta bende ilerde kayinvalde olcam diyerekten :)) büyük konusmak istemiyorm hic bi konuda ama iste bazi konular insani kira biliyor..

Benim de kayinvalidem buna benzer bir sey yaptı.
Kayinvalidemin arkadasinin kizi nisanlima meyilli idi. Kayinvalidem isim vermeden iste arkadaslarimdan kiziyla evlendirmeyi isteyen oldu ama illa seni isterim diye tutturdu bizim oğlan dedi. Övdü mu yerdi mi anlamadim. Kulak ardi ettim.

(Nisandan sonra ilk gorusmemizde o ki baya aglamisti. Çok gereksiz bir sebepten bir anda dayanamayip bosalmisti mutfakta, o kadar vahim durum. Yasca da bizden küçük idi halbuki. )

Bizde taa liseden beri görüşüyoruz. Kayinvalidem ayriliriz diye cok bekledi ama olmadi. Ayrilmis olsaydik onunla evlendirmeye çalışırdi da.

alınabilecegini anlamıs aklına baska sey gelmesin demiş . ama sacmalamıs yinede susmalıydı
en iyisi sen takma

Benim de kayinvalidem buna benzer bir sey yaptı.
Kayinvalidemin arkadasinin kizi nisanlima meyilli idi. Kayinvalidem isim vermeden iste arkadaslarimdan kiziyla evlendirmeyi isteyen oldu ama illa seni isterim diye tutturdu bizim oğlan dedi. Övdü mu yerdi mi anlamadim. Kulak ardi ettim.

(Nisandan sonra ilk gorusmemizde o ki baya aglamisti. Çok gereksiz bir sebepten bir anda dayanamayip bosalmisti mutfakta, o kadar vahim durum. Yasca da bizden küçük idi halbuki. )

Bizde taa liseden beri görüşüyoruz. Kayinvalidem ayriliriz diye cok bekledi ama olmadi. Ayrilmis olsaydik onunla evlendirmeye çalışırdi da.
Sende yine kiz hoslaniyormus.. yinede hos bisey degil tabiki onu dile getirmemesi lazim kayinvalidenin.. ama patavatsizlik yapiyorlar iste illa ki.. sanki onu söylemesen ne olcak demi.. bizi sinir etmekten baska bir ise yaramiyor zaten söyledikleri seyler..

alınabilecegini anlamıs aklına baska sey gelmesin demiş . ama sacmalamıs yinede susmalıydı
en iyisi sen takma
Aynen söyledigi seyin kirici oldugunu adi kadar iyi biliyor sonucta.. madem tut agzini birsey söyleme.. ölecekmisin birsey söylemesen

Sen alıngan falan değilsin fazla sabırlısin hatta. Kaynanan bildiğin densizlik yapmış
Evet bencede ben fazla iyi niyetliyim ve sabirliyim.. bu her zaman böyleydi ve böyle oldugmz icin de tepemize cikiyorlar iste.. bundan sonra yok öyle

Sende yine kiz hoslaniyormus.. yinede hos bisey degil tabiki onu dile getirmemesi lazim kayinvalidenin.. ama patavatsizlik yapiyorlar iste illa ki.. sanki onu söylemesen ne olcak demi.. bizi sinir etmekten baska bir ise yaramiyor zaten söyledikleri seyler..

Kiz hoslaniyordu ama kayinvalidem de bir umut biz ayriliriz da o kizi aliriz moduyla bakiyordu. Ben zaten hissediyorum kizla karşılaşınca ne gereği var söylemenin.
Rahatsiz etmekse amaclari rahatsiz olmamaliyiz sanirim. Tabii becerebilsek..

Kiz hoslaniyordu ama kayinvalidem de bir umut biz ayriliriz da o kizi aliriz moduyla bakiyordu. Ben zaten hissediyorum kizla karşılaşınca ne gereği var söylemenin.
Rahatsiz etmekse amaclari rahatsiz olmamaliyiz sanirim. Tabii becerebilsek..
Aynen canim.. ne kadar terbiyesizlik aslinda.. oglu seni begenmis nokta..
Sana da kabullenip anlasmaya calismak düser kayinvalide olarak.. bu kadar basit..

Back
X