arayan gercekten kayinvaliden olduguna eminsin demi?
sonra baska bisey cikmasin da..
vallahi ben eşim ile annesinin telefonda fıs fıs uzun konuşmasını istemiyorum neden mi?ne zaman böyle olsa altından bişiler çıkıyor gizlice anlaşıyorlar beni ailesinin yaşadığı yere yolluyor eşim tek başına..annesi bana demiyor uyanık kadın vesselamklava:
evdeyken arıyorsa oğlu he he diyorsa o konuşmayı diken üstünde beklyorum ama işyerindeyken aradığında haberim bile olmaz...karar verirler..ama yok bundan sonra öyle inşallah!geçti öyle bana danışılmadan benim adıma alınan kararları uygulama zamanı!klava:
ne saçma ya gündüzler çuvala mı girmiş oğlunu o saatte arıyor...inşallah arayan başkası değildir canım aklına bişi sokma gibi olmasın..bence kayınvaliden aradı mı o saatte hemen al telefonu eşinden önce eline" aaa anne senmiydin biz de tam uyuyacaktık...neyse ben oğluna vereyim dertleşin siz hadi iyi uykular de":roflol:
hem telefon edenin kim olduğunu öğrenmiş olursun hem kayınvalideni saatten bihaber edersin hem de "ben sizi umursamıyorum bak istediğiniz gibi dertleşin " sinyalini göndermiş olursun..bi zaman sonra bırakır zaten umursamayınca...ne ayıp ya o saatte aramak....ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?