Benmı takıntı yapıyorum acaba?

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
arkadaslar evlebdıgımden bu yana kayınvalıdemın esımı gece yarısı aramalarından, fısırfısır konusmalarından ve gecenın bır yarısı sadece oglunun cep telefonune cagrı atmasından rahatsız oluyordum ve bunu esımede dıle getırdım. Dedımkı "annen telefone ben cıkarım dıyemı evı aramıyor". esım herzamankı umursamaz davranısla ne varkı derdı. son 5 aydır boyle bır problem yasamıyor kayınvalıdem esımle konusurken benıde telefona ıstıyor hatta sadece benı aradıgı bıle oluyordu. yalnız kaynımlarla yasanan bır problem nedenıyle konusmam ve barısmam nedenıyle kadın yıne 2 haftadır 23:30 da esıme 2 kere cagrı atıp bırakmaya , telefonda yıne kendı kendılerıne konusmaya basladılar. (ki kayınvalıdmde kaynımlarala konusmama nedenımı desteklıyor ve haklısın dıyordu)

ya benmı takıntı halıne geıtrdım bu arama olayını anlamadım, ama gercekten cok rahatsız oluyorum, benı hala benımsemedıklerını dusunuyorum. tarafsızlıkla yaklasın lutfen.
esımın aılesınden 1 kısı bıle arayıp nasılsın demez, evıme geleceklerse bıle ogullarını arar soylerler :( nedır bu

ilginç geldi,niye hergün o saatte arıyor ki,evli barklı adam olmuş artık.Sizinle de konuşmuyor,gıcık mı veriyor acaba?

bılmıyorumkı , ne yapacagımı sasırdım ben rahatsız oluyorum nıye boyle yapıyorar dedıkce esımde ne varkı dıyor bu sefer ona kızıyorum. adam rahat ya !

Klasik kayınvalide sendromu işte...

Biz gelinlere de nasıl davransalar yaranamıyorlar valla :delphin:

Arasalar suç,aramasalar suç sempatiksalakcinni

En iyisi mesafeli olmak tabiki.yasakkelime

Siz de bence bu kadar takmayın kafaya.Onun istediği bu çünkü.

Sizin kafaya takmanızı sağlayarak sizi huzursuz etmek...:olmaz:

bence kaynınızla ilgili haberler veriyordur. size malzeme vermemek adına eşinizle dedikodu yapıyordur.

üzerlerine gitmeyin tlfn çaldığı an pdadan çıkın rahat rahat konuşun özelinizi deyip ayrılın odadan bir süre sonra bıkacaklardır.

valla canim yukarda bi arkadas demis yaa bosver aldirma daha iyi bence de..senin uzerine dusup,habire arayip sk bogaz etse daha mi iyi..ne guzel rahatsin istedgn gibi hareket et gez toz..karisamazda sana..soran olursa da o suclu..ogluyla konusup senle konusmayan hal hatir sormayan o..klasik kayinvalide kaprisi bu..keyfi bilir..

arayan gercekten kayinvaliden olduguna eminsin demi?
sonra baska bisey cikmasin da..

hiç annesiyle saatlerce dedikodu yapan adam da duymamıştım
demekki eşin daha öncede böyleydi
ama bence bunu sorun etme tabi başka bi probleminiz yoksa
belki kadın konuşcak şey bulamadığı için senle konuşmuodur
gerçekten bunu dert ediosan hergün sen ara onu dedikodu yapın zamanla sana alışırsa eşinin peşini bırakabilir

vallahi ben eşim ile annesinin telefonda fıs fıs uzun konuşmasını istemiyorum neden mi?ne zaman böyle olsa altından bişiler çıkıyor gizlice anlaşıyorlar beni ailesinin yaşadığı yere yolluyor eşim tek başına..annesi bana demiyor uyanık kadın vesselam:oklava:
evdeyken arıyorsa oğlu he he diyorsa o konuşmayı diken üstünde beklyorum ama işyerindeyken aradığında haberim bile olmaz...karar verirler..ama yok bundan sonra öyle inşallah!geçti öyle bana danışılmadan benim adıma alınan kararları uygulama zamanı!:oklava:

ne saçma ya gündüzler çuvala mı girmiş oğlunu o saatte arıyor...inşallah arayan başkası değildir canım aklına bişi sokma gibi olmasın..bence kayınvaliden aradı mı o saatte hemen al telefonu eşinden önce eline" aaa anne senmiydin biz de tam uyuyacaktık...neyse ben oğluna vereyim dertleşin siz hadi iyi uykular de":roflol:
hem telefon edenin kim olduğunu öğrenmiş olursun hem kayınvalideni saatten bihaber edersin hem de "ben sizi umursamıyorum bak istediğiniz gibi dertleşin " sinyalini göndermiş olursun..bi zaman sonra bırakır zaten umursamayınca...ne ayıp ya o saatte aramak....ohaoldumsmile

Son düzenleme:
katılıyorum eleleye ,sen aç bakalım telefonu....nedir bu kayınvalidelerden çektiğimiz dicem ama ama allahtan ben çekmiyorum ehuehuhuhehukaydirigubbakcemile3 çünkü hiç ama hiç görüşmüyorum hiçte sorun çıkmıyor oğluda ne halt ederse etsin görüşürmü konuşurmu bananek :1:

Ayyyyy aynı benim kayınpederim:)))) Gerçi o arayıp fısır fısır dedikodu yapmaz ama olur olmaz saatlerde arar. Gece 12 olmuş 1 olmuş sallamaz. Oğlu ya onun malı istediği gibi davranır. Birde yeni evliyken yapıyordu bunu. Bir böyle iki böyle tabi ben çıldırdım bigün bu saçmalıktır evli bir insan bu saatte aranırmı diye :))) o günden sonra acil bişey yoksa aramadılar demekki bu durumlarda sessiz kalmamak gerekmiş tavsiye ederim.

vallahi ben eşim ile annesinin telefonda fıs fıs uzun konuşmasını istemiyorum neden mi?ne zaman böyle olsa altından bişiler çıkıyor gizlice anlaşıyorlar beni ailesinin yaşadığı yere yolluyor eşim tek başına..annesi bana demiyor uyanık kadın vesselam:oklava:
evdeyken arıyorsa oğlu he he diyorsa o konuşmayı diken üstünde beklyorum ama işyerindeyken aradığında haberim bile olmaz...karar verirler..ama yok bundan sonra öyle inşallah!geçti öyle bana danışılmadan benim adıma alınan kararları uygulama zamanı!:oklava:

ne saçma ya gündüzler çuvala mı girmiş oğlunu o saatte arıyor...inşallah arayan başkası değildir canım aklına bişi sokma gibi olmasın..bence kayınvaliden aradı mı o saatte hemen al telefonu eşinden önce eline" aaa anne senmiydin biz de tam uyuyacaktık...neyse ben oğluna vereyim dertleşin siz hadi iyi uykular de":roflol:
hem telefon edenin kim olduğunu öğrenmiş olursun hem kayınvalideni saatten bihaber edersin hem de "ben sizi umursamıyorum bak istediğiniz gibi dertleşin " sinyalini göndermiş olursun..bi zaman sonra bırakır zaten umursamayınca...ne ayıp ya o saatte aramak....ohaoldumsmile

canımcım arayan kesınlıkle kayınvalıdem orası kesın daha ocede boyle yapar senınde dedıgın gıbı fısır fısır konusurlar kararlar verır alırlardı. ama bır sure bayagı duzeldı benı arayıp benı soruyor . hatta ev telefonunu aruyor oglu cıkınca gelınımı aradım ben dıyordu. ancak kaynımlarla barısmayacagım dedım ve yıne basa sardık . oyle esık buzuk bırıde degılım attıracaklar kafamın tasını agzıma gelenı soyleyecegım. sasırdılar ıyıce artık ya .

56 yasındakı kadın utanmıyorda 26 yasındakı kızla ugrasmaya :olmaz: :olmaz: :olmaz: ya sabır dıyorum sımdılık valla kocamlada konusmuyorum 3 gundur anası cagrı atar oglu yatakta olsak kalkar arar. bu ne ya :oklava::oklava::oklava:

ben demedim mi annesiyle fısır fısır konuşmasının altından bişiler çıkıyor diye!!!!! neymiş rizeye gitcekmişiz....5 snedir ilk ke z bir tatilimizi başbaşa getiririz diye sözleşmiştik...tamam o senin annen elbet atmayacaksın...gideceksin..ama benim de hakkım var 5 senedir bi izin zamanını birlikte yalnız geçiremedik ...ben de karısıyım!!hakkım olsun ne deyim..

Back
X