arkadaslar evlebdıgımden bu yana kayınvalıdemın esımı gece yarısı aramalarından, fısırfısır konusmalarından ve gecenın bır yarısı sadece oglunun cep telefonune cagrı atmasından rahatsız oluyordum ve bunu esımede dıle getırdım. Dedımkı "annen telefone ben cıkarım dıyemı evı aramıyor". esım herzamankı umursamaz davranısla ne varkı derdı. son 5 aydır boyle bır problem yasamıyor kayınvalıdem esımle konusurken benıde telefona ıstıyor hatta sadece benı aradıgı bıle oluyordu. yalnız kaynımlarla yasanan bır problem nedenıyle konusmam ve barısmam nedenıyle kadın yıne 2 haftadır 23:30 da esıme 2 kere cagrı atıp bırakmaya , telefonda yıne kendı kendılerıne konusmaya basladılar. (ki kayınvalıdmde kaynımlarala konusmama nedenımı desteklıyor ve haklısın dıyordu)
ya benmı takıntı halıne geıtrdım bu arama olayını anlamadım, ama gercekten cok rahatsız oluyorum, benı hala benımsemedıklerını dusunuyorum. tarafsızlıkla yaklasın lutfen.
esımın aılesınden 1 kısı bıle arayıp nasılsın demez, evıme geleceklerse bıle ogullarını arar soylerler
nedır bu
ya benmı takıntı halıne geıtrdım bu arama olayını anlamadım, ama gercekten cok rahatsız oluyorum, benı hala benımsemedıklerını dusunuyorum. tarafsızlıkla yaklasın lutfen.
esımın aılesınden 1 kısı bıle arayıp nasılsın demez, evıme geleceklerse bıle ogullarını arar soylerler