benmi yanlış yapıyorum rica ediyorum cevaplayın

aysegul_86_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
46
6
28
arkadşlar kzım 4 aylıgına kdr 9 da uyuyodu tmm dyodum 2 3 saat kalkmaz eşimle oturablıyoduk ne olduysa hastalıgından sonra huyu degştı şuan 7 bucuk aylık kızı uyutuyorum son gece uykusuna uyuyor ama başını beklemek zorunda klıyrum şuan yazarken bile tek elle yazıyrm bıyandan sallıyrm eşimle hiç bi özelmz yok o uyuduktan snra ben yatak odasında eşim oturma odasında taki 1 yada 2 saat sürüyo tam dalması uykuya hep böylemi gtcek lütfen cvp verin sizindemi bebeginiz böyle yoksa benmi yanlışım eger başında durmuym uyanıyo dinç bi şeklde gece atyrm 12 de uyandysa 3 e 4 e kadar otuyor bana akıl verin lütfn

Bebeginizin yorulmasina izin verin bebeginiz ne zmn uyumak istiyorsa o zmn uyutun cocuklar ne kdr yorulursa uykuya dalma sureleri kisaliyor birazda onu aliskamlik haline getirmis gibi gorunuyor ..birakin yere surunsun tepinsin enerjisini bosaltsin daha rahat uyur emin olun..

Bebeginizin yorulmasina izin verin bebeginiz ne zmn uyumak istiyorsa o zmn uyutun cocuklar ne kdr yorulursa uykuya dalma sureleri kisaliyor birazda onu aliskamlik haline getirmis gibi gorunuyor ..birakin yere surunsun tepinsin enerjisini bosaltsin daha rahat uyur emin olun..
cnm benm zaten iyice yorulana kdr bekltyorum onun istedgi zmn uyumazsa kyameti kopartor bnm kızım uyuyor ama gece uykusunda 20 dk sonra kıpraşıyor sallamazsam kalkıp oturyr bzmle ben başkalarına bakıyrm 8 9 gıbı uyutup oturyolar ben kız uyudu dıye bıde başını beklıyrum

Back
X