Benzemez Kimse Sana Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Programda Seyfi Dursunoğlu, Attila Özdemiroğlu ve sürpriz bir jüri üyesi yarışmacıları yönlendirecek...

Star TV 8 Haziran tarihinden yayımlanmaya başlayacak olan programda Seyfi Dursunoğlu, Attila Özdemiroğlu ve sürpriz bir jüri üyesi yarışmacıları yönlendirecek...

Dört erkek ve dört kadın ünlü; İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan ve Elvis Presley gibi ikonik sanatçıların en popüler şarkılarını canlı performanslarla ortaya koyacaklar. Katılımcı ünlüler elemesi olmayan bu yepyeni formatta kamu yararına çalışan bir vakıf ya da dernek adına yarışacaklar...

[video=youtube;r-sZJM2WOWQ]http://www.youtube.com/watch?v=r-sZJM2WOWQ&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;jxuA_MME0vE]http://www.youtube.com/watch?v=jxuA_MME0vE&feature=player_embedded[/video]

Dün izledim bu programı değişik bi program olmuş ayrıca vakıflara bağış olayı çok güzel olmuş. İnşallah sıktırmadan aynı şekilde devam ederler bizle keyifle izleriz. Özellikle Volkan Konak ve Barış Manço taklidini çok beğendim, gerçekten çok başarılıydılar :46: Seyfi Dursunoğlu namı diğer huysuz virjinde yarışmanın tadı olmuş :51: Gül gül öldük :60:

hande ataizi çok gereksiz olmuş onun yerine daha aktif ve iyi biri konulabilirdi. erol evgin çok fazla ağır oldu oraya... ama programı her halukarda seyrediyorum seviyorum çünkü... yanlız verilen bağış miktarı çok az ne o öyle 10000 tl... sadaka gibi... sanki kanal çok az kazanıyor bu programdan... versene şöyle her bölümde 50000 tl ... görelim yiğitliğini... hem bağışı alan yerinde bi işine yarasın.. bi yaraya bi melhem olsun...

ben de seyfi dursunoğlu için izliyorum ama her bölüm için bağışlanan 10.000tl bence de az... 10.08.12 tarihli programda cem kılıç çok iiydi ya gözünüzü kapayın aynı edip akbayram sesi

hande ataizi çok gereksiz olmuş onun yerine daha aktif ve iyi biri konulabilirdi. erol evgin çok fazla ağır oldu oraya... ama programı her halukarda seyrediyorum seviyorum çünkü... yanlız verilen bağış miktarı çok az ne o öyle 10000 tl... sadaka gibi... sanki kanal çok az kazanıyor bu programdan... versene şöyle her bölümde 50000 tl ... görelim yiğitliğini... hem bağışı alan yerinde bi işine yarasın.. bi yaraya bi melhem olsun...

Finalde 100.000 verilecek

show tvde basliyor yeniden merakla bekliyorum eglenceli bir yarisma :nazar:

Back
X