Benzin!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Kızlar aylık ne kadar benzın parası harcıyorsunuz.. Soyup sovana cevrılıyoruz ya. Neden sesımız cıkmıyor neden toplanıp bı araya gelıp buyuk protestolar yapamıyoruz?bızden cıkan petrolu ucuza satıp onkatı petrol alıyoruz bole bısı olabılırmı ya.ne zaman buyk protestolar yapsak bıkac gunlugunede olsa fıyatı 9 krs ınıyor. En son zammı geldı ındırımmı?bırde sıze sorum var.Kızlar ınsaat bolgesındeyız arabayı ıkıhftda yıkatıyoruz şu para atılıp yıkananlarda.ıcı nı temızemeye calısıyorum ama sarjlı sprge ıle zor olyyor. Ic temızlemesıne yıkamacılar ne kadar alıyor bılen varmı

doğru dürüst hiçbir yere gitmiyoruz çarşı pazar alışveriş işi ara sıra akraba ziyareti yapıyoruz en az ayda 200-300 lira veriyoruz dediğim gibi pek bir yere gitmediğimiz halde durum bubizim insanımız demek ki çok zengin herkeste para gani gani ki kimse bu durumdan şikayetçi değil
diğer sorunun cevabına gelince bizim burda arabanın içini 10 liraya temizliyorlar iç dış 20 alıyorlar

işe gidip geliyorum 200 tl bitmiş eğer pazar günleri geziceksek 300 tl ye yaklaşıyor eli bol biriyimdir ama artık arabaya dokunmak bile istemiyorum.

benzin yüzünden doya doya gezemiyor insan haklısınız insanı lpg ye itiyorlar zorla burdaki 1lt parası ile dubaide depo doluyormuş müslümanı müslümanda eziyor ben protesto olursa sonuna kadar varım

bizde çok müzdaribiz ama el mahkum çocuk olunca üşüyecek diye sürekli arabayla gidip geliyoruz.ayrıca benim aklıma protesto için dişimizi sıkıp 1 hafta kimse benzin almasa belki indirime gidilebilir.

Sı protesto ısını facede bırısı yaparsa uzun muddetlı mesela ıkı mayısta felan ıkı ayda bır suru ınsan duyar!evet arabıstanda ck ucuz onlar zengın ve petrollerı var. Hadı okadar olmasnda 4 lıra felan olsun barı ya . Valla ck zorluyo ya. Herkesın arabası var ama kmse dgru dzgn gezemıyor. Dıesel alsak oda uzun vadede karlı . Aslında turkıyede arabaya bnmek pek mantklı degıl.

ARABA ALMAYI duusnuyorumm

benzın aslada
lpg mı dızelmı ? bababmlar lpg korkuyolar patlar dıyede
ıse gıdıp gelmıcez buarada

Aylık yaklaşık. 500 ü buluyor.
Ben daha idareliyim ama eşim arabasız adım atmaz.
Yıkama iç dış 30 burada. Arabaya göre değişiyor.
Benzinin yaklaşık % 80 belki fazlası vergi.
Yakında nefes almaya vergi ödeyeceğiz.

Ben işe başlamadan önce benzin parası tavan yapıyordu(hele otomatik arabamız varken) ayda 500-600 tl
Eşim benim masrafımdan kurtulmak için uyanıklık yaptı model yükseltcem diye arabayı manuele çevirdi tabi ben acemi şöfor az kullanmaya başladım o zaman 300-400 tl

Şimdi ben işe başladım(otobüse talim) araba kapının önünde yatıyor hafta sonları kullanıyoruz sadece aylık 200 300 tl

Tabi bunlar aracın motorunada ve yakıt türüne bağlı ben 1,6 motor benzinli araçtan bahsediyorum...

İş yerimle ev arası 7 km. Hergün işe araba ile gidip geliyorum.

Arabamıza 1.6 motor sıralı sistem lpg taktırdık, ilk başka benzinle çalışıp sonra kendisi lpg ye geçiyor. Buna rağmen sadece işe gidip gelirken yazın aylık 30 benzin, 150 gaz parası gidiyor. Kışın ise geç ısındığından dolayı 50-60 civarı benzin gidiyor.

Hafta sonları ise gezmemize, gittiğimiz yere göre değişiyor, eşim varken daha çok harcanıyor, aylık 250-300 ü buluyor.

aylık en az 500 tl o da sadece işe gidip gelme :/ çok ama dier türlüde eziyet oluyor o yüzden inan verdiim parayı gözüm görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…