Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

SeviyomHee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.841
7.060
158
Burda bir çok kişinin cinsellikle ve özellikle eşinin cinselliğe uzak olmasıyla sorunu var. Burada konuşarak sorunlarımızı çözelim. Destek olalım, fikir verelim. Ben 1 senedir kendim çözmeye çalışıyorum ama başarılı olamadım. Hep beraber bu sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hemen sorunumu yazmayacağım. Bir toplasalim sonra konuşalım

Son düzenleme:
Kızlar ben 5 ay önce doğum yaptım. Ikinci bebegim elhamdülillah ama ben hiç istemiyorum yaaa. Doğumdan sonra böyle mi oluyor genelde?
Evet canım çünkü çok yorgun oluyosun ama eşinin gönlünü yap derim erkek milleti güven olmaz😪

Rica ederim Allah yardımcın olsun bebisin nasıl alistinmi ☺♥
Aminnnn.Elhamdülillah iyi. Bazen çok yoruluyorum ama bir gülüşü yetiyor. Allah hayırlı ömürler versin bütün bebeklere. Bu arada forum değiştik. Anne bebek forumu oldu. 🤣🤣🤣🤣

Burda bir çok kişinin cinsellikle ve özellikle eşinin cinselliğe uzak olmasıyla sorunu var. Burada konuşarak sorunlarımızı çözelim. Destek olalım, fikir verelim. Ben 1 senedir kendim çözmeye çalışıyorum ama başarılı olamadım. Hep beraber bu sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hemen sorunumu yazmayacağım. Bir toplasalim sonra konuşalım
Süper fikir

Back
X