Saç Uzatma Yöntemleri beraber saç uzatalım mı?:))

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
merhaba arkadaşlar, benim saçlarım kafama göre açıp boyamaktan baya yıprandı bi kısmını kestirdim ama şu an kahveye boyalı çoğu kısmı duruyor. amacım kendi saçıma geri dönmek bütün boyalı kısmı uzatarak kestirmek, sonra güzel bir ombre :KK37: şu an kendi saçım dipten 4 cm kadar gelmiş durumda. bugün turplu suya başladım şu an turbu demliyorum. başka saç uzatan var mı ki? ya da beraber uzatalım mı?

merhaba arkadaşlar, benim saçlarım kafama göre açıp boyamaktan baya yıprandı bi kısmını kestirdim ama şu an kahveye boyalı çoğu kısmı duruyor. amacım kendi saçıma geri dönmek bütün boyalı kısmı uzatarak kestirmek, sonra güzel bir ombre :KK37: şu an kendi saçım dipten 4 cm kadar gelmiş durumda. bugün turplu suya başladım şu an turbu demliyorum. başka saç uzatan var mı ki? ya da beraber uzatalım mı?
Bende yanıma bir arkadaş arıyordum istersen birlikte uzatabiliriz. :)

Benim saçlarım belimdeydi çok güzeldi ama arkadaşlarımın gazına gelip kısacık kestirdim. Hoş zaten çok yıpranmışti. Şimdi saçım 41 cm fotoğrafta paylaşcam :) ben sinemaki kürü uyguluyorum dün 3. Kürümü uyguladım.

http://i.hizliresim.com/Yj6q1z.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yanıma bir arkadaş arıyordum istersen birlikte uzatabiliriz. :)

Benim saçlarım belimdeydi çok güzeldi ama arkadaşlarımın gazına gelip kısacık kestirdim. Hoş zaten çok yıpranmışti. Şimdi saçım 41 cm fotoğrafta paylaşcam :) ben sinemaki kürü uyguluyorum dün 3. Kürümü uyguladım.

http://i.hizliresim.com/Yj6q1z.jpg

saçların uzun senin yine de, ama bele gelmesi başka tabi, benimkilerde sapsarı belimdeydi bi bunalımla mahfettim. hazirana kadar belime gelsin istiyorum.. turp kürü yapıyorum ben de, dün ilk kürümü yaptım. bi de hep örgüde tutuyorum. yıkadıktan sonra örüyorum. fotoğraf da ekleyeyim, bak rengi nasıl oldu :(

Eklentiler

• IMG_20150115_131131.webp
    IMG_20150115_131131.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 478
saçların uzun senin yine de, ama bele gelmesi başka tabi, benimkilerde sapsarı belimdeydi bi bunalımla mahfettim. hazirana kadar belime gelsin istiyorum.. turp kürü yapıyorum ben de, dün ilk kürümü yaptım. bi de hep örgüde tutuyorum. yıkadıktan sonra örüyorum. fotoğraf da ekleyeyim, bak rengi nasıl oldu :KK43:
Canım seninki de uzunmuş rengi de o kadar kotü durmuyor üzülme

siyaha boyayayım olmuşken tam olsun dedim de kendi saç rengim kumral yine dipten uzadıkça kötü durcam diye ellemedim hiç, dayancam böyle bir müddet sabrın sonu selamet olurmuş sonuçta: ) senin saçların boya mı
Bi dönem boya vardı canım sonra kısacık kestirince gitti :)

Mayonez maskesi mi burda okumuştum ama fazla iğrenç değil mi :110:
Yoo :) avucuma alip elimle yayip sac dİplerine hafif nemlendirip taradim guzelce yayip sacimi tepeden topladim az once. Cok sikmadim 2 kasik siktim mayonez. Nemlendirecegini dusunuyorum. Uzatmak icin yaptigimiz kurler kurutur gibi geliyo. Bu takviye olur nem icin

Ben sadece ılık zeytinyağı sürücem haftada iki kere bal ile birlikte sonra haftada bire düşürürüm. Saç boylarımız hemen hemen aynıymış inşallah kısa sürede rapunzel gibi oluruz :-D

ben soğan kürü yapıyorum.ne etkiliyse onu yapmak istiyorum

turp kürüne ben çok güveniyorum, çok olumlu yorumlar var. ilk yapışımda daha şampuan vurmadan arındırırken elime o kadar yumuşak geldi ki saçım inanamazsın. bol bol kükürt içerdiği için uzatıyor da zaten 1 taşla 2 kuş. soğan da uzatıyor ama turp için daha verimli dediler.

Back
X