Saç Uzatma Yöntemleri beraber saç uzatalım mı?:))

Saçlarımi bende açtırmak istiyorum yanar diye korkuyorum yaa yaptraym mi Canım çok mu yanıyor çok korkuym yaa kızl renkten kurtulmak istiyorum 3aydır boya Yok saçımda 6yıl falan kızıl kullandım 3ay önce siyah yapmıştım o akti kızıl oldu yarısı turuncu oldu bilmiyorum yani çok tuaf bir Sey
Benim saçlarım zaten yıpranmıstı o yüzden direkt acıcıyla sacıma girince lastik gibi koptu. Kat verdirmek zorunda kaldım yanık kısımları gitti cok az kaldı. Sacının durumunu bilemiyorum. Ama önce kücük bir tutamda test ettir kopma olmazsa açtır. İyi bir kuaför bulman gerek.

Bende yanıma bir arkadaş arıyordum istersen birlikte uzatabiliriz. :)

Benim saçlarım belimdeydi çok güzeldi ama arkadaşlarımın gazına gelip kısacık kestirdim. Hoş zaten çok yıpranmışti. Şimdi saçım 41 cm fotoğrafta paylaşcam :) ben sinemaki kürü uyguluyorum dün 3. Kürümü uyguladım.

http://i.hizliresim.com/Yj6q1z.jpg
Bence iyi etmişsin uzun olsa da öyle çok yıpranınca güzel olmuyor zaten

saçların uzun senin yine de, ama bele gelmesi başka tabi, benimkilerde sapsarı belimdeydi bi bunalımla mahfettim. hazirana kadar belime gelsin istiyorum.. turp kürü yapıyorum ben de, dün ilk kürümü yaptım. bi de hep örgüde tutuyorum. yıkadıktan sonra örüyorum. fotoğraf da ekleyeyim, bak rengi nasıl oldu :KK43:
Rengi inanılmaz güzel görünüyor.Bir de neden hep örüyorsun ki?

Ben de saçlarımı uzatmak istiyorum.Benimkiler tam omuz hizamda.Yumuşak ve kırıksız.Hiç boyatmadım.Rengi de koyu çikolata kahve.Ama çabuk uzasın istiyorum.

IMG_20160422_100343.webp

Kızlar ben turp kürü uyguladim yaklaşık bir ay kadar düzenli haftada 2 kere ama sanki uçlarını kuruttu gibi geldi bana siyah turp kullaniyodum. Şimdi dax aldım dqx kullaniyorum

Kızlar ben turp kürü uyguladim yaklaşık bir ay kadar düzenli haftada 2 kere ama sanki uçlarını kuruttu gibi geldi bana siyah turp kullaniyodum. Şimdi dax aldım dqx kullaniyorum
çok hoş duruyor resimde

saçlarınızın daha hızlı uzamasını istiyorsanız kızlar şampuanınızın içine bir kaç damla yılan yağı katmayı deneyin bende işe yaradı faydasını gördüm yılan yağını aktarlardan bulmanız mümkün basit ama etkili bir yöntemn

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X