- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi naznaznaznaz
neden kadın için küçük düşürücü bi durum oluyo ben de bunu anlayamıyorum. kadının da hakkı değil mi evlenmeden önce sevdiği adamı daha yakından tanımak?
zaten hep böyle düşüne düşüne kadınlar geri plana itiliyor hep bir çok konuda. hem adam nikahına alsa ne, almasa ne birbirini sevdikten sonra. tabiki beraber yaşayıp birbirlerini yakından tanımaya her iki cinsin de hakkı var.
eğer sizin gibi düşünmek gerekirse erkek için de küçük düşürücü bir durum olmalı bence.
ben kesinlikle karşı değilim beraber yaşama fikrine ancak toplum baskısı diye de bişey var ki ben bunu yapmaya kalksam başta ailem evlatlıktan reddeder. ha bana kalsa hiç bir sakıncası yok gayet normal
bence arkadaş toplumun genel bakış açısından bahsetmiş.küçük düşürmek terimini o yüzden kullanmış sanırım kendi öyle düşünmüyodur bence. sonuçta erkeklerin cinsel özgürlüğü daha rahat yaşadığı ve daha az yargılandığı bir gerçek. kadınlar için aynı durum geçerli değil. keşke eşitlik olsa ama eşit değiliz maalesef.o yüzden toplum gözünde kadının değerini düşüren bi durum oluyo benim düşünceme göre. (tabi bu tarz durumları önemsemeyen kesimler de var onları söylemiyorum)