- Konu Sahibi MinnieMoussy
-
Merhaba kızlar. Bu sabah dışkılama yaparken dışkı ile birlikte kan geldi, biraz fazlaydı. İlk kez olduğu için çok korktum. Hemen bir doktora gittik. Makat muaynesi yaptı, daha doğrusu yapmaya çalıştı. İlk kez makattan muayne olacağım için fazlasıyla kastım kendimi. Doktor makatıma bakarken parmak hareketlerinden rahatsız olup istemsiz bir sıçrama ile kendimi geri çektim ve sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım. Doktor tam olarak kontrol edemedi ama içerde hemoroid yani basur olduğunu söyledi. Krem filan yazdı. İnternette dışkı ile kan gelmesi kolon kanseri diyor, birde tüm belirtileri bana uyuyor karında şişlik vs. ama doktor hemoroid olduğunu söyledi. Bir de çok fazla peçeteyle sildiğim için tahriş olmuş. Ama hemoroid den o kadar fazla kan gelir mi? Acaba başından mı savdı? Hani bişeyin yok diyip gönderirlerde halbuki vardır ya öyle midir? Yoksa ben mi gereksiz evham yapıyorum? Daha 18 yaşındayım neden saçma sapan şeyler benim başıma geliyorKolon kanseri miyim diye düşünmekten çıldırıcam
Eşimde olmuştu. Bağırsakta çatlama var önemli bir şey değil çoğu kişide olur demişti. Bir daha olmadı çok şükür
basurda kanama olur sakın korkma...
iştahsızlık aşiırı kilo kaybı karında agrı olursa ihmal etme hemen doktora git.
Allahım sifalar versin.
Kilo kaybı şöyle var, 6 aydır diyetteyim 10 kilo filan verdim.
eşinizin ne miktarda gelmişti
Yok kast ettiğim ani kilo kaybı yani istem dışı...
basur çok meret bişey ameliyatını olun kurutulun bence..
dışkı yaparken geldiyse kesin basurdan diye düşünüyorum..
,
zorlanmadan dolayı olmuştur.
hemen aklına kolon k....felan getirme lütfen..yaradan korusun..
Ben çok paniklerim böyle şeylerde bu konua günümü mahvetti malesef.. Hergün kahvaltıdan sonra büyüğümü yaparım ama bazı günler dışkı çok sert çıkar.
Belirtilerin hemoroide de uyuyor canım eğer büyük birşeyde sık sık kanama olur fazlada gelebilir hemen kötü düşünme gerçi hastalar hep en kötüsünü düşünür. Doktorun erkek mi bayan mı erkek olduğu için kastın belkide.
Ben çok paniklerim böyle şeylerde bu konua günümü mahvetti malesef.. Hergün kahvaltıdan sonra büyüğümü yaparım ama bazı günler dışkı çok sert çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?