Berbat bir durumdayım

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Merhaba kızlar. Bu sabah dışkılama yaparken dışkı ile birlikte kan geldi, biraz fazlaydı. İlk kez olduğu için çok korktum. Hemen bir doktora gittik. Makat muaynesi yaptı, daha doğrusu yapmaya çalıştı. İlk kez makattan muayne olacağım için fazlasıyla kastım kendimi. Doktor makatıma bakarken parmak hareketlerinden rahatsız olup istemsiz bir sıçrama ile kendimi geri çektim ve sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım. Doktor tam olarak kontrol edemedi ama içerde hemoroid yani basur olduğunu söyledi. Krem filan yazdı. İnternette dışkı ile kan gelmesi kolon kanseri diyor, birde tüm belirtileri bana uyuyor karında şişlik vs. ama doktor hemoroid olduğunu söyledi. Bir de çok fazla peçeteyle sildiğim için tahriş olmuş. Ama hemoroid den o kadar fazla kan gelir mi? Acaba başından mı savdı? Hani bişeyin yok diyip gönderirlerde halbuki vardır ya öyle midir? Yoksa ben mi gereksiz evham yapıyorum? Daha 18 yaşındayım neden saçma sapan şeyler benim başıma geliyor Kolon kanseri miyim diye düşünmekten çıldırıcam

basurdada kanama oluyormuş ama belliki için rahat değil yarın tekrardan randevu alıp başak bı doktora görun en azından için rahat eder

Eşimde olmuştu. Bağırsakta çatlama var önemli bir şey değil çoğu kişide olur demişti. Bir daha olmadı çok şükür

basurda kanama olur sakın korkma...

iştahsızlık aşiırı kilo kaybı karında agrı olursa ihmal etme hemen doktora git.
Allahım sifalar versin.

Kilo kaybı şöyle var, 6 aydır diyetteyim 10 kilo filan verdim.

Yok kast ettiğim ani kilo kaybı yani istem dışı...

basur çok meret bişey ameliyatını olun kurutulun bence..

dışkı yaparken geldiyse kesin basurdan diye düşünüyorum..
,
zorlanmadan dolayı olmuştur.

hemen aklına kolon k....felan getirme lütfen..yaradan korusun..

Basurdur canım bencede o zaman kanama oluyo kafana takma fazla uzun süre tuvaletini yapamayınca oluo öle ama içinin rahat etmesini istiyosan başka bi dr daha görün

Ben çok paniklerim böyle şeylerde bu konua günümü mahvetti malesef.. Hergün kahvaltıdan sonra büyüğümü yaparım ama bazı günler dışkı çok sert çıkar.

Ben çok paniklerim böyle şeylerde bu konua günümü mahvetti malesef.. Hergün kahvaltıdan sonra büyüğümü yaparım ama bazı günler dışkı çok sert çıkar.

TABİ CANIMMM hergn aynı olmaz..

mesela ben demir ilacı içerim o mafeder benı ...simsiyah olur...

ama mecbur kansız kalıp olmekden iyidir..

insanın ruh hali bile etkiler..

hiç takılmaaaaaaa oyle kolon k..felan sen kendini sürekli takip et.

Belirtilerin hemoroide de uyuyor canım eğer büyük birşeyde sık sık kanama olur fazlada gelebilir hemen kötü düşünme gerçi hastalar hep en kötüsünü düşünür. Doktorun erkek mi bayan mı erkek olduğu için kastın belkide.

belki zorlanmadan olmuştur
belki makatında zorlanmadan dolayı yırtık yada çatlak oluşmuştur
hemeroidde olabilir o da kanama yapar

Basurdur canım. Kolon kanseri olsa duramazsın yerinde. Bir mahalle senin sesine ayağa kalkardı canından can giderdi.
Acısına dayanamazdın demirleri ısırırdın. Kuzenimde de vardı kanama oluyor et parçası da olabiliyor hatta kolon kanseri olduğunu düşünmüyorum doktor daha iyi bilir tabi ama doktorda basur demiş zaten.

canım arkadasım senı korkutmak ıstemem ama benım cevremde ıkı tanıdıgım kısıde bagırsak ... gordum (adını yazmadım o meretın ) ıkıındede dıskıda kan gormusler bu sekılde ogrenmıslerdı ve ıkısıde cokıyıler herkes basur demıs ama bence sen bu ısın ucunu bırakma gerekırse baska bı dr ye daha gıt ıkı kısıden bırı cok genc hele duydugmda cok sasırmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…