- Konu Sahibi Tweetytiti
-
haklisin sanirm bu araa cok tesekkur ederm umarm vatana hayirli bi hekim olmayi basarabilirm:)Psikiyatr'a gitmeden önce psikoloğa gitmeni öneririm..Çünkü telkine,sohbet etmeye,geçmişi unutmaya,takıntılarını atlatmayı istiyorsun gibi anladım..Psikiyatr sana sadece ilaç vericek ve duygularını yok edicek. İnançlı isen dua etmeni öneririm gerçekten dua en büyük meditasyon ve terapi yöntemi..Geçmişe takılıp kalma her zaman önüne bak..Geçmişe takıldığın an senin peşini bırakmaz..''Geçmiş,senin gelecekte ki başarılarını sömürür''. Eminim çok başarılı bir hekim olucaksın :) kendine dikkat et..Ha bu arada yastığına 2 damla lavanta yağı damlat uyurken rahatlatır seni :) Esen kal.
psikiatriste git acilen, bence psikolojik
birde amener rasulu yu ezberle sürekli oku geceleri etrafına üfle, hiçbişey zarar veremez
Canım burdaki insanlarda öyle dicektir muhtemelen dine yönel. Mesela bende gece uyurken yatağım sallanırdı psikolojikman değil deprem oluyo gibi hissediyodum hatta aynı şey annemede oluyodu sonra gece yatmadan önce 7 defa ayetel kürsü okumaya başladım şuan Allah'a şükür bişey olmuyor bide uyurgezerlik vardı bende gece kalkar bağırırdım,balkona çıkardım, koltukların yerlerini değiştirirdim vs. yastığının içine 3 harflilerden korunmak için sure yazdık artık rahat rahat uyuyorum çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?