Berbat gecelerim :( biseyler soyler misiniz

Tweetytiti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
5
0
0
35
Adana
Merhabalar

Uzun zamandir geceleri huzursuzum..
Uykularm kaciyor kabuslar goruyorum. Ders calisirken sanki biseyler hizla geciyo gibi anlar yasamaya basladm mezunum tipa hazirlaniyorum haliyle yoruluyorum strestendir dedim. Oyledir de yani

Tam dalarken uzerimde bisey geziyo gibi hissetmeler fisiltilar duymalar falan..

ama sonra iste kabuslar basladi.. İgrenc ruyalar..
İlk ruyam cok fenaydi ders calsiirken 3harflileri dusunuyomusum o sirada kapilar acilip kapaniyo biri Allah diye ciglik kopariyo benm sesimle sonra Kuranlar okunmaya basliyo film sahnesi gibi anlatirken bile diken diken oldum :( sonra etrafimi 1metrelik havada duran siyah golgeler sariyo kacamiyorum anneme anlattim al basmis falan dedi

Ben 15 yasindayken erkek arkadasm tecavuz etmeye ugrasmisti cahildm iste bisey yapamadi cok sukur ama hala etkisinden kurtulabildigim soylenemez bilmiyorum ondan midir nedir

iki uc defadir ruyalarmda hep kadinlara tecavuz ediyo bi adam ben izliyorum bana dokunmuyo
birinde oldurdugu kadnlarin organlarini yiyor
digerinde adam kadinlari hayvanlara hani zorlatiyor iste.. Ben acik acik goruyorum herseyi cigliklarini...

Sonralari hep ayni carpintiyla uyanmam..

Dus ediyorum ama gecmiyor sanki. Belki stresten belki yasadiklarimi ic dunyama atmaktan boyle oldu bilemeyecegim.

Cok heyecanliym gecen sene sinavda son 40dk elim kalem tutmadi aglamaktan bi yilim heba oldu gitti oyle..

Psikiyatra gidecegm yakn zamanda.

Umarm o sacma sapan ruyalarmdan kurtulurum..

psikiatriste git acilen, bence psikolojik
birde amener rasulu yu ezberle sürekli oku geceleri etrafına üfle, hiçbişey zarar veremez

Psikiyatr'a gitmeden önce psikoloğa gitmeni öneririm..Çünkü telkine,sohbet etmeye,geçmişi unutmaya,takıntılarını atlatmayı istiyorsun gibi anladım..Psikiyatr sana sadece ilaç vericek ve duygularını yok edicek. İnançlı isen dua etmeni öneririm gerçekten dua en büyük meditasyon ve terapi yöntemi..Geçmişe takılıp kalma her zaman önüne bak..Geçmişe takıldığın an senin peşini bırakmaz..''Geçmiş,senin gelecekte ki başarılarını sömürür''. Eminim çok başarılı bir hekim olucaksın :) kendine dikkat et..Ha bu arada yastığına 2 damla lavanta yağı damlat uyurken rahatlatır seni :) Esen kal.

Canım burdaki insanlarda öyle dicektir muhtemelen dine yönel. Mesela bende gece uyurken yatağım sallanırdı psikolojikman değil deprem oluyo gibi hissediyodum hatta aynı şey annemede oluyodu sonra gece yatmadan önce 7 defa ayetel kürsü okumaya başladım şuan Allah'a şükür bişey olmuyor bide uyurgezerlik vardı bende gece kalkar bağırırdım,balkona çıkardım, koltukların yerlerini değiştirirdim vs. yastığının içine 3 harflilerden korunmak için sure yazdık artık rahat rahat uyuyorum çok şükür.

Psikiyatr'a gitmeden önce psikoloğa gitmeni öneririm..Çünkü telkine,sohbet etmeye,geçmişi unutmaya,takıntılarını atlatmayı istiyorsun gibi anladım..Psikiyatr sana sadece ilaç vericek ve duygularını yok edicek. İnançlı isen dua etmeni öneririm gerçekten dua en büyük meditasyon ve terapi yöntemi..Geçmişe takılıp kalma her zaman önüne bak..Geçmişe takıldığın an senin peşini bırakmaz..''Geçmiş,senin gelecekte ki başarılarını sömürür''. Eminim çok başarılı bir hekim olucaksın :) kendine dikkat et..Ha bu arada yastığına 2 damla lavanta yağı damlat uyurken rahatlatır seni :) Esen kal.
haklisin sanirm bu araa cok tesekkur ederm umarm vatana hayirli bi hekim olmayi basarabilirm:)
psikiatriste git acilen, bence psikolojik
birde amener rasulu yu ezberle sürekli oku geceleri etrafına üfle, hiçbişey zarar veremez

Canım burdaki insanlarda öyle dicektir muhtemelen dine yönel. Mesela bende gece uyurken yatağım sallanırdı psikolojikman değil deprem oluyo gibi hissediyodum hatta aynı şey annemede oluyodu sonra gece yatmadan önce 7 defa ayetel kürsü okumaya başladım şuan Allah'a şükür bişey olmuyor bide uyurgezerlik vardı bende gece kalkar bağırırdım,balkona çıkardım, koltukların yerlerini değiştirirdim vs. yastığının içine 3 harflilerden korunmak için sure yazdık artık rahat rahat uyuyorum çok şükür.

Tesekkurler dua en iyi yontem sanirm:26:

yatmadan öne 1 elham 3kulhüveleh 3nas 3 felek 3ayetel kürsi oku ayatel kürsinin son sözünü 7 kere tekrarla bu sözü düyan şeytani varlıklar kaçarlar sonra eline üfle elerini bütün vücuduna gezdir .allahın izniyle ölüm dışında sana hiç bişe yaklaşmaz peygamberimiz böyle yapmıştır.ayrıca namaz kılmıyorsan hemen başlamanı tavsiye ederim.

Tıp kolay değil, stres ve yaşadıklarınız psikolojinizi bozmuş olabilir bence de bir doktora başvurun. Psikolog, psikiyatri... hangisine gitmeniz gerekiyorsa. Bir de ben böyle şeylere pek inanmam ama dualarla da kendinizi rahatlatmayı deneyebilirsiniz. Yani bunun kimseye bir zararı olmaz... Ama tabi öncelik tıbbın.

Geçmiş olsun :/

cok korku verici bu durumlar ya.Benim tavsiyemde ayni olucak,Allaha yonel.Gerek goruyorsa annen baban bi uzmana gorun.
Insallh gecer canim

geçmiş olur inşallah bencede Allaha sığın geçmezse bide uzmana git

Tovbeee tovbeeee :(
Tam okumadim iyikide okumadim benimde gecmiste boyle bir konum olmustu uc harflilerlr ilgili :( sonradan bi kere daha oldu gecen hafta pek korkarim

Back
X