Beren Saat harikaydin! Ama ya sizce?

Elif92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
44
0
36
Almanya
Dün aksam Aski memnu Veda etti ve ben sonunu bildigim halde cok kötü oldum Bihterin Behlüle son sözleri, okadar ümitliyken Behlülün onun elini tutmamasi...
ve Silahi kalbine tutmasi sanki bende kalbime ates ettim oan Gercekten cok güzeldi..
ama Kafami kurcalayan bir soru var..
Sizce Bihter bize bir erkeyi nasil delice ve hic korkmadan hic düsünmeden herseyi arkasinda birakabilicegi kadar sevicenimi
YOKSA
Bir erkegi bu kadar yakinda bile kolayca ondan vazgecip aldatabilicenimi gösteriyor?

yorumlarinizi bekliyorum :asigim:

şunu gösteriyor ...yaşlı bir adam, genç bir kadın... annesine inat evlenmiş hırslı bir kadın....
hem genç yaşlı farketmez bir kadınla , aynı evde genç bir erkeğin "bekar ve genç bir erkek" olmaması gerekir...
tehlikeli değil mii? sen onlara ne kadar güvensende aynı çatı altında yaşanmaz.... bir evde bir aile olur...anne, baba ve çocuk...

Adnan beyde hiç akıl yok.. mükemmel bir eş getiriyosun.. yarı çıplak salına salına evinde dolaşmasına izin veriyosun.. o zaman kaçınılmaz sona kendini hazılamalısın....çapkın ukala behlül ile aynı evde yaşatıyorsun... hiç mi akıl yok sende derler adama...

Son düzenleme:
hirs insani ucuruma yuvarlar
beren saate bayildim zaten seviyodum
simdi daha cok seviyorum performansi mükemmeldi

evet veda çok güzeldi fakat eksikler kopmalar vardı hani annesinin durumu behlülün o hale gelmesi nihalin hastaneye yatışı beşirin sessiz ölümünden biraz parçalar verebilirlerdi sonuçta vedaydı çok etkileyici bir veda oldu evet ama soru işaretleride vardı ben mesela sordum behlül o saç sakalı ne aa uzattı.bihtere gelincede hırs öyle deli bir duygu olmalıki sevdiklerine çevresine ve en önemlisi kendine ciddi zararlar verebilmesi gibi ben onun sevgisine değil bihter hayatında herşeyi çok çabuk kazandı sorunsuz ama bir tek behlül onu her tür fırsat varken reddetti ve üvey kızına behlülü vermek zorunda kaldı hırsı aşk tutku ve acı hepsi bir arada bihterin ruhsal durumunu bozdu ama yakıştı kalbne söz geçiremedi çünkü ve ihtiharınıda kalbine tek kurşunla son verdi behlül de aynı sorumsuzlukla behlül kaçar dedi adam ya mezarın başında bile ben hep seni ben hep seni dedi seviyorum bile diyemedi.en beğendiğim sahne ne olursa olsun adnan bey ve ailesinin hep yanıda olan matmazel işte tam bir aile dostu çok ii kalpli ve güçlü bir kadın.....ve işte benden tüm aşkı memnu yorumları bunlar diğer arkadaşlarıdas bekliyoruz.

bence son daha heycanlı ve muhteşem olabilirdi,ednan beyin çokk sakin tavırları beni rahatsız etti,bihter tekkeime harikaydı,behlülün sakallar baya komikti fakat mezar başında çokk ağladım.firdevs hanımı görünce ağlamyı bırakıp gülmeye başladım.işte kafama takılanlar;
1)behlül o evden nasıl çıktı)
2)nihal behlülü görünce ne yaptı)

3)bihteri evden kim çıkardı?

4)behlül bundan sonra nasıl lüks yaşamına devam edicek.amcasının imkanlarını kaybetti tbii.

5)firdevs hanımm nişanlısından ayrıldımı tam anlayamadım

6)başka ev dedikleri yeri neden göstermedilerr

oooooooooooooooooooooo yazsam sabah olur bukadar diyelim.havada kalan çookk şey oldu ama yinede güzeldi

bence son daha heycanlı ve muhteşem olabilirdi,ednan beyin çokk sakin tavırları beni rahatsız etti,bihter tekkeime harikaydı,behlülün sakallar baya komikti fakat mezar başında çokk ağladım.firdevs hanımı görünce ağlamyı bırakıp gülmeye başladım.işte kafama takılanlar;
1)behlül o evden nasıl çıktı)
2)nihal behlülü görünce ne yaptı)

3)bihteri evden kim çıkardı?

4)behlül bundan sonra nasıl lüks yaşamına devam edicek.amcasının imkanlarını kaybetti tbii.

5)firdevs hanımm nişanlısından ayrıldımı tam anlayamadım

6)başka ev dedikleri yeri neden göstermedilerr

oooooooooooooooooooooo yazsam sabah olur bukadar diyelim.havada kalan çookk şey oldu ama yinede güzeldi

yazdiklarindan en cok 1,2,3,5 bende cok merak ediyorum

kızlar bişi sorcam ya yaprak dökmü bu hafta son bölümmü acaba

Benimde kafamda o soru isareti oldu
neden behlül "seni seviyorum" diyemediki? ://

ben kitabını okumuştum ..
kitapta behlülün kimseyi sevemeyeceğini (kendinden başka )
ve herşeyden çabuk sıkılıp bunalan ve kolayca vazgecebilen bi karakter olarak veriliyor .. bu tip i çizmesi ne bihtere ne nihale ne de bir başkasına aşık olmadığını hepsinin bir anlık birşey olduğunu gösteriyor ..
türk dili ve edebiyatı hocamız böyle yanıtlamıştı :
behlül bu .. kimseyi sevemez
yerimsenibenÇok üzgünüm çoook

O kitap bu film... aynısı olamaz... firdves hanım felçi olunca nişanlısı elini tuttu yanlız bırakmadı ve...aarabaya binmedi.... oda gitti...
bihteri kim çıkaracak tabi ki polis gelmiştir...behlül dekaçmıştır arkasına bakmadan:D

O kitap bu film... aynısı olamaz... firdves hanım felçi olunca nişanlısı elini tuttu yanlız bırakmadı ve...aarabaya binmedi.... oda gitti...
bihteri kim çıkaracak tabi ki polis gelmiştir...behlül dekaçmıştır arkasına bakmadan:D

kitabın filmini yaptılar .. tip ve karakterleri değiştirmeden yapmak zorundalar zannımca (:

ben çok beğendim kii bihteri hiç sevmezdim itici gelirdi ama resmen dün saatlerce ağladım ölme sahnesine..helal olsun güzel iş çıkardı hepsi...ahh şu yapımcılar birde beni görsee:1:
bihteri sollarım valllaaa

ya öyle bişeyki behlül gerçek aşkı nihalde bulurken onu karşılıksız çok seven bir nihal ama bir yandan da behlülün duygularının uçarılığı tutkularına cvp verecek olan bihter var yani onda olan ötekinde yok diğerinde olan ötekinde olan öyle bişeyki bihterden nihal kadar bir sevgi göremedi hep aklında firdevs hanımın kızı ne olacak dedi ama öyle bir ateş varki bihterde nihalin behlüle olan aşkına solda sıfır bıraktıbehlül gerçekten ateşle oynadı ve yandı yanında da herkesi yaktı.çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın yabehlül merdivende bile adımlarına hakim olamadı ama sanki adnan beye doğru gitmesi daha doğru olurdu sonuç itibari ile herşeyin tıp noktası beşirdi bihterden çok nihali evliliği biraz düşünseydi sanki beşir ve adnan beyin yanına giderdi gibime geliyo biraz karmaşa.ama bihter temiz öldü yani hakkın yememek lazım kadın banyosunu bile yaptı bembeyaz bir elbiseyle ölüm gerçekten duygusal sahneler yaşattı.

ama açıkcası soru işaretleri gizli kaldı veda da insanlara hiç bir soru işareti bırakmadan bitirmeleri güzel olacaktı.ben anlamadım.hadi bihter tamamda beşirin cenazesi nie ziyagilden kimsesiz gerçekleşti en azından nihal hastanedeyse adnan bey gözükebilirdi.

muhteşem bir finaldi..............alkisalkisalkisbence herkes sahip olduklarının değerini bilmeli hissi verdi bana .......onun tek derdi hırsıydı..........aşk sevgi bir yana kaybetmeyi....terkedilmeyi hazmedemedi bu duyguya hakim olamadı buda kendi hayatına mal oldu....:delphin:
herkes dengi dengine evlilik yapmalı işte genç kadın ,yaşlı erkekle olmuyor :umursamaz:

güzel bir finaldi ama bir çok soru cevapsız kaldı

bihter öldükten sonra evde neler oldu? behlül adnan nihal ne yaptı?

firdevs in sonu ne oldu?

peykerle nihat nasıl bir yaşama devam etti?

behlülün akıbeti ne oldu? parasız pulsuz nereye gitti, yaşamını nasıl sürdürdü?

adnan bey ailesi ile birlikte nereye taşındı? matmazelle evlendi mi?

süleyman efendilere ne oldu? gibi bir çok soru yanıtsız kaldı.

herşeyin 5 dk içerisinde olup bitmesi finale yakışmadı pek.

ama herşeye rağmen berenin ve kıvançın performansları müthişti

tabi adnan beyle nihali unutmamak lazım

hele nihalin merdivenlerde adnan beyin de bahçede bihter diye bağırması...

Back
X