Berf Porselen Kullanan Var Mı?

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
nette gezerken gördüğüm Berf marka porselen yemek takımlarını çok beğendim.ama satışı sadece net üzerinden yapılıyor.kalitesinden emin olamıyorum alan ve kullanan var mı?

berf yemek takımı kullanan varsa yorumlarını yazabilirler mi.. çeğizime almayı düşünüyorum ama kalitesi nasıl hiç bir fikrim yok

berf yemek takımın aldım. çok güzel görünüyor inan. benim tavsiyem siteleri araştırmanız. çünkü fiyatlar arasında fark var. mesela ben kapıda ödeme ile ceyizeviden aldım çok güzel geldi. başka sitelerde 600 tl 700 tl ye ürünü satıyorlardı. ben uygun buldum ve aldım. elime geldi ve çok güzel. kargoyu güzel yapmışlardı. parçası kırık olunca site değişimini yapıyor zaten. ne bileyim başka markaların reklam parasını vereceğime onu aldım iyikide aldım.benim takım berf nice 8504 yemek takımını aldım. desenleri çok şık duruyor. çok para verecek durumu olmayanlara tavsiye ederim. çeyiz almak çok masraflı ya. uygun ve güzel birşey buldukça araştırıp alıyorum. markaları takip ediyorum indirime girince ihtiyaçım olunca alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…