• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Berfin mi,Zümra mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
Arkadaşlar Allah izin verirse bir kızım olacak ama isim seçmenin bu kadar zor olacağını düşünmemiştim,öncelikle anlamının güzel olmasını çok istiyorum çünkü insanların isimlerinin özelliklerini taşıdıgına çok inanıyorum bugün iki isim çok hoşuma gitti,biri;

berfin:kardan yapılmış,tertemiz... ayrıca kuranda geçtiğini okudum doğrumu bilmiyorum..

zümra:güzel iyi ahlaklı zeki bilgili kadın

fikirlerinizi bekliyorum...

anlamını hoş bildiğiniz isimleride paylaşırsanız mutlu olurum..yerimseniben

Tusem Lina ...Yeni duydum,dini bir anlamı var sanırım.Kulağıma hoş gelmişti ,anlamını önemsemedim o yüzden.

Arkadaşlar Allah izin verirse bir kızım olacak ama isim seçmenin bu kadar zor olacağını düşünmemiştim,öncelikle anlamının güzel olmasını çok istiyorum çünkü insanların isimlerinin özelliklerini taşıdıgına çok inanıyorum bugün iki isim çok hoşuma gitti,biri;

berfin:kardan yapılmış,tertemiz... ayrıca kuranda geçtiğini okudum doğrumu bilmiyorum..

zümra:güzel iyi ahlaklı zeki bilgili kadın

fikirlerinizi bekliyorum...

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Seda daha birkaç ay önce düğününle ilgili bir başlık açmıştın, Maşallah ne kadar çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun. :1hug::1hug::1hug:

Ben olsam Zümra'yı seçerim. :lepi:

Anlamları da güzelmiş,öğrenmiş oldum.opuyorumnanaktan Şimdiden tebrikler...opuyorumnanaktan

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Seda daha birkaç ay önce düğününle ilgili bir başlık açmıştın, Maşallah ne kadar çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun. :1hug::1hug::1hug:

Ben olsam Zümra'yı seçerim. :lepi:
ay böyle hatırlayan oluncada çok utanıyorum:kedi:nickimi mi değiştirsem nekaydirigubbakcemile3çok hızlıyım demi...teşekkürler rabbim isteyen herkese versin inş..

ay böyle hatırlayan oluncada çok utanıyorum:kedi:nickimi mi değiştirsem nekaydirigubbakcemile3çok hızlıyım demi...teşekkürler rabbim isteyen herkese versin inş..

Canım utandırdıysam özür dilerim ama utanacak bir şey yok ki. :1hug::1hug:
Ne güzel işte hemen bebiş geliyor, bizde evlenince hemen düşünüyoruz. :kedi::kedi::kedi:

Bu arada Lina'da çok güzelmiş ama ben kızım olursa Berca düşünüyorum.
Anlamı: Yerinde tam doğru ve münasip.
Benim adıma çok yakın olduğu için öyle düşünüyorum.

Canım utandırdıysam özür dilerim ama utanacak bir şey yok ki. :1hug::1hug:
Ne güzel işte hemen bebiş geliyor, bizde evlenince hemen düşünüyoruz. :kedi::kedi::kedi:

Bu arada Lina'da çok güzelmiş ama ben kızım olursa Berca düşünüyorum.
Anlamı: Yerinde tam doğru ve münasip.
Benim adıma çok yakın olduğu için öyle düşünüyorum.
yok canım ne özrü şaka yapıyorum:)) daha nişan tarihim bile gelmedi 4 aylık hamileyim insan utanıyo biraz o yüzden ama olsun Allahım bekletmeden verdi...inşallah sanada bekletmeden gönderir hediyeni sağlıcakla...bu arada berca ismide güzel..

AHSEN Kuranı-kerimdede geçiyor tam 17kez hemde anlamıda çok çok güzel ""ÜLKER ""kurucusuSABRı ÜLKER ıNDEkızının adı aynı zamandaıLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU DUYDUM SEVGıLERıMLE............

yok canım ne özrü şaka yapıyorum:)) daha nişan tarihim bile gelmedi 4 aylık hamileyim insan utanıyo biraz o yüzden ama olsun Allahım bekletmeden verdi...inşallah sanada bekletmeden gönderir hediyeni sağlıcakla...bu arada berca ismide güzel..

ayyy canım benim çok teşekkür ederimmm ŞenizŞenizŞeniz

Back
X