berguzar korel pentideki elbiseler

camellia2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
35
0
36
Diğer
merhaba cocuklar kimse berguzar korelin penti reklamindaki elbiseleri markasini biliyor mu cok guzeller hepsi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Penti çorap alırsanız kartonunda çeşitli kombinler yer alıyor farklı çoraplarla..O kombinlerdeki elbiseler park bravo dan diye belirtmişler altlarında.
Belki reklamındaki kombinleri de oradan oluşturmuş olabilirler.

Reklam filminde birden fazla elbise var ve benim anladigim kadariyla hepsinin markasi farkli. Eger yardimci olacaksa, siyah kabarik etek- beyaz bluz gibi gorunen arkasi siyah dugmeli olan aslinda bir elbise. Markasi Machka. Ipekyol ve Twist gibi markalarin da bulundugu Ayaydin Miroglio bunyesinde bir marka. Elbisenin fiyati 590TL ama %30 indirim yapiyorlar bugunden itibaren sanirim:)

Ya ben machka nın bütün kataloğuna baktım ama bu elbiseyi bulamadım.lütfen bi link falan yok mu ben elbiseyi almak istiyorum kızlar .

Evet internet katalogunda yok. Herhangi bir link yok gonderebilecegim. Ben aldim o elbiseyi. Herhangi bir alisveris merkezinin Ipekyol magazisinda muhakkak vardir diye dusunuyorum ama isi sansa birakmak istemezsen Bakirkoy Capacity alisveris merkezinde gayette 36 ve 38 bedenlerini bulabilirsin.

merhaba cocuklar kimse berguzar korelin penti reklamindaki elbiseleri markasini biliyor mu cok guzeller hepsi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

merhaba ya konu açılalı uzun süre olmuş ama internette başka şeylere bakarken bende penti reklamındaki o elbiseyi yeni gördüm hemen almak için bi araştırma yaptım :) ancak machkanın 2012 kış sezon ürünü ve bulamadım machkada özel siparişte olmuyor acaba bu elbiseden alan ve ikinci el olarak satmak isteyen var mııııııı lütfen çok güzel ama hiç bi yerde bulamıyorum eğer elinde olan varsa ve satmayı düşünürse ben almak istiyorum hem de çok konuya giren olur mu bilmiyorum ama umarım olumlu bi cevap gelir

ya canım çok emin değilim ama bir elbisesini biryıldızol'da görmüştüm. Belki onlar bulur, ülkede bu işi yapan başka site var mı bilmiyorum

ya canım çok emin değilim ama bir elbisesini biryıldızol'da görmüştüm. Belki onlar bulur, ülkede bu işi yapan başka site var mı bilmiyorum

canım çok teşekkürler bilgi için baktım ama orda da bulamadım ben ancak bulabilirsem ikinci eli o da yok :)

camellia2 ve Clementineiris bu konudaki mesajlarınızı okuyunca machka'nın bu elbisesini aldığınızı düşünüyorum :) yani en azından öyle umuyorum lütfennnn mesajımı görürseniz o elbiseyi almak istiyorum ikinci el olarak lütfennnnnnn bana ulaşın lütfen çünkü başka hiç bir yerde bulamıyorum son umudumsunuz ya :) lütfen mesajı görürseniz cevap yazınnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…