BERKAN ARIK

Xxxxxxxxxx89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
10
1
36
35
Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmak istiyorum doktor konusunda kararsız kaldım. Berkan Arık'ı bilen var mı aranızda veya ona estetik yaptıran? Veya önereceğiniz başka iyi bir doktor. =)

Ben yaklaşık 6 ay önce ameliyat oldum. Çok memnunum. Kendisi çok ilgili bir doktor. Ameliyattan çok korkmama rağmen beni yatıştırdı ve 0 korku ile ameliyata girdim. Daha sonrasında da fazlasıyla ilgiliydi. Hiç morluk olmadı. Her şey söylediği gibiydi. Hiç bir problemle karşılaşmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmak istiyorum doktor konusunda kararsız kaldım. Berkan Arık'ı bilen var mı aranızda veya ona estetik yaptıran? Veya önereceğiniz başka iyi bir doktor. =)
Merhaba 2020 ağustos ayında berkan hocaya burun estetiği oldum. Kesinlikle berkan hocaya olun derim. Ameliyat öncesi süreç olsun iyileşme süreci olsun çok güzel ilerledi. Burnum o kadar güzel oldu ki sanki yeni birisi olmuş gibi oldum :). Herkese diyorum Bursa da burun estetiği denildiğinde kesinlikle Berkan hoca. Sizinde ileride iyi ki Berkan Hocaya olmuşum diyeceğinizi şimdiden hissediyorum. :)

Ben yaklaşık 1 yıl önce ameliyat oldum.cok titiz biri olduğum için kendisinin instagram sayfasından takibe başladım ve yaklaşık 1 ay kadar takip ettim Google sayfasindaki hasta yorumlarıni da okudum daha sonra randevu alıp görüşmeye gittim gerçekten çok ilgiliydi aklımda hiç bir soru işareti bırakmadı iyi ki kendisini tercih etmişim bence Bursa'nin bir numaralı burun ameliyatı yapan doktoru zaten görüşmeye gittiğinizde sizde haklı olduğumu anlayacaksiniz

Merhaba ameliyat fiyatı hakkında yaklaşık bilgi vermeniz mümkün mü

Merhaba Berkan Bey'in ameliyat fiyatı hakkında sizden bilgi alabilir miyim
Merhaba geç cevap yazdım kusura bakmayın bilmediğim sebepten dolayı yasaklanmış adresim giremedim(= bana 12 bin fiyat verdi doktor siz görüşebildiniz mi acaba hala ameliyat tarihi almadım ama ekim de istiyorum kısmetse

Çok teşekkür ederim cevabınız için benimdw enerjisi içime sindi gibi doktorun çok istiyorum ama o tarihi bir türlü cesaret edip alamadım ya Ekim için almak istiyorum yaz sıcakları geçsin diye(=

Çok teşekkürler umarım benimde sonucum sizin gibi olur henüz olmadım ama düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…