- 18 Eylül 2022
- 10
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi crazymommy
-
Ne alaka Nişantaşı:) Bu şekilde orada yeri olan doktorları da kotulemeyin.Rinoplastide %100 sonuç garanti edilemez. Hem genel anestezi sezeryan oldum,hem burun estetiği.2si çok farklı ameliyatlar,kıyaslamak saçmalık olur.4 ay önce sezeryan olan biri, burun ameliyatına da girmemeli.Berker B ameliyat olup, memnun olan kişilerde var. Revizyonunuzu yapan doktoru önermişsiniz bu da çok yanlış. Siz memnunsunuz ama başkası gidip memnun kalmayabilir. Bende doktorumdan memnun degilim ama benim doktora ameliyat olup çok memnun olanda var...Sizin önerdiğiniz doktorunda nette şikayetleri var, burnumda tekrar kemer çıktı diye konu açmışlar mesela bla bla bla... Bu işte garanti yok anlayacağınız.
Tabiki nisantasini baz almak hata ama ordaki doktorlar odedikleri kirayi kesinlikle sizden cikariyor oyle dusunebilirsiniz.2.ameliyatlari kiyaslamamdaki sey suana kadar iki ameliyat olmus olmam o yuzden kiyasladim.Bence estetik sans isi burun daha da bi sans belki ama ben genel olarak berker beyin hem oncesinde hem sonrasindaki tavirlari sikinti yasarken ona ulasamam randevulari hep cok gec verme vs den dolayi asla memnun kalmadim.Osman hocayi tavsiye etmemdeki sebep hem yasindan dolayi cok tecrubesi olmasi hemde cevremde daha sonradan 10 a yakin kisi oldu birinde problem yasanmadi o yuzden tavsiye etmek degilde burda ona tesekkurde bulunmak istedimNe alaka Nişantaşı:) Bu şekilde orada yeri olan doktorları da kotulemeyin.Rinoplastide %100 sonuç garanti edilemez. Hem genel anestezi sezeryan oldum,hem burun estetiği.2si çok farklı ameliyatlar,kıyaslamak saçmalık olur.4 ay önce sezeryan olan biri, burun ameliyatına da girmemeli.Berker B ameliyat olup, memnun olan kişilerde var. Revizyonunuzu yapan doktoru önermişsiniz bu da çok yanlış. Siz memnunsunuz ama başkası gidip memnun kalmayabilir. Bende doktorumdan memnun degilim ama benim doktora ameliyat olup çok memnun olanda var...Sizin önerdiğiniz doktorunda nette şikayetleri var, burnumda tekrar kemer çıktı diye konu açmışlar mesela bla bla bla... Bu işte garanti yok anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?