Berker buyukgural pismanligi

crazymommy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
10
2
1
29
Arkadaslar merhaba biraz uzun olucak ama bu doktoru dusunuyorsaniz okdugunuza degicek
Bir umutla oldugum burun estetigi operasyonundan bahsetmek istiyorum
10 senedir herhalde yaptirmak istiyordum para biriktirip cok arastirdim en sonunda 2021 eylul ayinda olmaya karar verdim burun icinde bir problemim yoktu burnumun ucu dusuktu onun disinda cokta olmam gereken bi durumum yoktu. berker beyle gorusmeye gittim herseyi anlatti o zamana kadar iyidi gun alip hemen olmaya karar verdim o zaman 30 bin tl ye olmustum ama suan guncel tahminim 100 u gecmistir mebla olarak bunu buraya yazmamdaki tek amac insanlari hevesle kendini riske atip dunya kadar para verip kendini bu adama emanet etmesinler diye.Anladigim kadariyla cogu unluye bu adam yapiyor ucret almayip kendi reklamini yaptiriyor baska bi aciklamasi olamaz cunku kendine sosyete dunyasindan bir hayat kurmus orda barinmaya calisiyor

Gelelim burun estetegime ameliyat cok uzun surdu ciktigimda cok zonkluyordu sanki bir cocuk yuzumde zipliyor gibiydi ki ameliyat olmdan 4 ay once sezeryan dogum yapmistim emin olunsezeryan dogum bunun yaninda hic birseymis.ameliyata girerken ne oncesinde ne sonrsinda asla yanima ugramadi 1 hafta sonra kontrole gittim ilkten begendim gayet guzeldi sonra 1 2 ay sonra burunumun ucu dusmeye basladi ve nefes alamamaya basladim.geceleri horlamaya tat koku almamaya ve surekli nezleymisim gibi ortada dolanmaua basladim ve gitgide burnumun ucu baya bir dustu daha 6 ay bile olmamisti eski burnumdan pekte bir farki yoktu.kendisine gidip bu durumdan bahsettigimde alerjik bunye vs vs diye gecistirdi daha sonra ben size yaptirdigim icin cok pisman oldum diye bagirdimda ise beni kbb ye gonderdi muane oldum fakat kendi arkadasiydi tabikide berker beyde bir problem bulmadi burun etleri vs vs dedi neyse artik ben iyice tat koku alamayip deliye dondugum zamanda karsima Osman Karaaslan cikti bir komsum ameliyat oldu ve hic bir sorunu yoktu bende artik nisantasi doktorculugunu birakip ona muane olmaya karar verdim ve tabiki sagolsun beni kendisi anladi burnumdaki kikirdaklari cikarip catimi bozdugu icin hem sekil hem de nefes problemi bundan oldugunu soyleyip cuzzi bi rakama beni revizyon yapti ve gercekten cok memnun kaldim

Siz siz olun gercekten nisantasi bolgesinde doktorlardan uzak durun genelleme yapmak istemiyorum ama berker bey hem genc olusu hemde sosyal medyada varolusu aslinda bastan yanlis bir secenekti burun ameliyati dusunenler mutlaka bir kbb ye yaptirsin osman karaaslan kbb dokturu ve isinin ehli hem burnum distan hem icten guzellestirdi Allah ondan binkere razi olsun ki normalde bilirsiniz belki revizyon ucretler carpi iki olur ama osman bey bana asla o sekilde yaklasmadi daha sonra annem ve bi kac arkadasim daha oldu gercekten herkes cok memnun bu arada berker beyle ilgili fazla bir yorum yok ben kendisinin yorumlari sildirdigini dusunuyorum belki bu yazimida kimse okuyamicak ama en azindan bir kac kisi bile gorse bu adamdan vazgecse benim icin yeterli

Ne alaka Nişantaşı:) Bu şekilde orada yeri olan doktorları da kotulemeyin.Rinoplastide %100 sonuç garanti edilemez. Hem genel anestezi sezeryan oldum,hem burun estetiği.2si çok farklı ameliyatlar,kıyaslamak saçmalık olur.4 ay önce sezeryan olan biri, burun ameliyatına da girmemeli.Berker B ameliyat olup, memnun olan kişilerde var. Revizyonunuzu yapan doktoru önermişsiniz bu da çok yanlış. Siz memnunsunuz ama başkası gidip memnun kalmayabilir. Bende doktorumdan memnun degilim ama benim doktora ameliyat olup çok memnun olanda var...Sizin önerdiğiniz doktorunda nette şikayetleri var, burnumda tekrar kemer çıktı diye konu açmışlar mesela bla bla bla... Bu işte garanti yok anlayacağınız.

Ne alaka Nişantaşı:) Bu şekilde orada yeri olan doktorları da kotulemeyin.Rinoplastide %100 sonuç garanti edilemez. Hem genel anestezi sezeryan oldum,hem burun estetiği.2si çok farklı ameliyatlar,kıyaslamak saçmalık olur.4 ay önce sezeryan olan biri, burun ameliyatına da girmemeli.Berker B ameliyat olup, memnun olan kişilerde var. Revizyonunuzu yapan doktoru önermişsiniz bu da çok yanlış. Siz memnunsunuz ama başkası gidip memnun kalmayabilir. Bende doktorumdan memnun degilim ama benim doktora ameliyat olup çok memnun olanda var...Sizin önerdiğiniz doktorunda nette şikayetleri var, burnumda tekrar kemer çıktı diye konu açmışlar mesela bla bla bla... Bu işte garanti yok anlayacağınız.
Tabiki nisantasini baz almak hata ama ordaki doktorlar odedikleri kirayi kesinlikle sizden cikariyor oyle dusunebilirsiniz.2.ameliyatlari kiyaslamamdaki sey suana kadar iki ameliyat olmus olmam o yuzden kiyasladim.Bence estetik sans isi burun daha da bi sans belki ama ben genel olarak berker beyin hem oncesinde hem sonrasindaki tavirlari sikinti yasarken ona ulasamam randevulari hep cok gec verme vs den dolayi asla memnun kalmadim.Osman hocayi tavsiye etmemdeki sebep hem yasindan dolayi cok tecrubesi olmasi hemde cevremde daha sonradan 10 a yakin kisi oldu birinde problem yasanmadi o yuzden tavsiye etmek degilde burda ona tesekkurde bulunmak istedim

Bağcılar ile Nişantaşı'nin / Pendik ile Etiler'in fiyatı aynı olamaz tabi. Bunu herkes biliyor zaten revizyondan memnunsaniz ne guzel...

Back
X