Berker Büyükgüral'a ameliyat olan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi sdktm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
arkadsşlar berker büyükgüral a burun estetiği yaptıran var mı

obiraz ama gerçekten iyi yapıyor
ben kendisine kombine düşünüyorum burun,bacak basen yağ aldırma, göğüs silikon
birde tecrübeli olanlar yazsaydı iyi olurdu

arkadaşlar yok muuu berker bey e burun estetiği yaptıran

Bugün yaptığı bir foto gördüm resmen facia ya! Kendi doktoruma gösterdim hatta. Çok fazlada yaptığı ameliyat fotosu göremedim bi hasta paylaşmış erkek şok oldum nasıl paylaşır bu fotoyu neresini beğendi de paylaştı acep :))

Arkadaslar yeni üyeyim nasıl konu acılıyo lütfen artık biri yardımcı olabilir mi ya

Bugün yaptığı bir foto gördüm resmen facia ya! Kendi doktoruma gösterdim hatta. Çok fazlada yaptığı ameliyat fotosu göremedim bi hasta paylaşmış erkek şok oldum nasıl paylaşır bu fotoyu neresini beğendi de paylaştı acep :))

bahsettiğiniz fotoyu görmedim ama birçok dr'un paylaştığı fotoyu görünce ben de şaşırıyorum, bu nasıl burun diye
şöyle bir durum olabiliyormuş
burnun yerine oturma süreci kişiden kişiye göre değişiyor, yeni burunlar bazılarında facia olabiliyor zamanla düzelebiliyor

Bende revizyon düşünüyorum. Bahsettiğiniz doktora mesaj attım instagramdan. Kendisi seçeneklerim arasındaydı. Ama verdiği cevapla seçeneklerim arasından çıkarttım:110:

Son düzenleme:
Yaptığı işler çok güzel evet. Burnumun fotoğrafını atmıştım kemik biraz daha daraltılıp kapatılmalı sırtı kalın duruyor dedi buraya kadar hiçbir sıkıntı yok zaten bende fikir danışmak neler yapılabileceğini konuşmak için attım mesajı. Arkasından bir mesaj daha atmış ve "hastalar bu burna avatar burnu diyorlar" yazmış. ben doktor beyin fikri için mesaj attım hastalarının fikri için değil.Çok üzüldüm ve kırıldım açıkçası.

Kızlar bende bu hafta ameliyat oluyorum bakalım Berker beye. inşallah güzel geçer. ben yaptığı burunları çok beğeniyorum açıkçası.fakat çok fazla resim koymuyor. Görüşmeye gittiğimde ilgisiz gibiydi sanki.. bir tek ondan çekiniyorum. yaptığı iş mi daha önemli samimiyeti mi diyorum bir yandan da. yaptığı iş daha önemli.. inşallah güzel sonuç alırım.

Kızlar bende bu hafta ameliyat oluyorum bakalım Berker beye. inşallah güzel geçer. ben yaptığı burunları çok beğeniyorum açıkçası.fakat çok fazla resim koymuyor. Görüşmeye gittiğimde ilgisiz gibiydi sanki.. bir tek ondan çekiniyorum. yaptığı iş mi daha önemli samimiyeti mi diyorum bir yandan da. yaptığı iş daha önemli.. inşallah güzel sonuç alırım.
İnşallah hayal ettiğin burna kavuşursun sonuçları bekliyoruz :KK54:

Aa cok merak ediyorumya, anlatirmisin nasil gecti ameliyat ve sonucunu? :)

Ameliyatin Nasil gecti?? Sonuctan memnunmusun??

Kizlar berker beye amaliyat olan varmi su son aralar? Onenirmisiniz? Benim ikinci amaliyat olacak cok iyi secmek gerek bu defa

Back
X