Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yaptığı bir foto gördüm resmen facia ya! Kendi doktoruma gösterdim hatta. Çok fazlada yaptığı ameliyat fotosu göremedim bi hasta paylaşmış erkek şok oldum nasıl paylaşır bu fotoyu neresini beğendi de paylaştı acep :))
cevabı neydiBende revizyon düşünüyorum. Bahsettiğiniz doktora mesaj attım instagramdan. Kendisi seçeneklerim arasındaydı. Ama verdiği cevapla seçeneklerim arasından çıkarttım![]()
İnşallah hayal ettiğin burna kavuşursun sonuçları bekliyoruzKızlar bende bu hafta ameliyat oluyorum bakalım Berker beye. inşallah güzel geçer. ben yaptığı burunları çok beğeniyorum açıkçası.fakat çok fazla resim koymuyor. Görüşmeye gittiğimde ilgisiz gibiydi sanki.. bir tek ondan çekiniyorum. yaptığı iş mi daha önemli samimiyeti mi diyorum bir yandan da. yaptığı iş daha önemli.. inşallah güzel sonuç alırım.
Kızlar bende bu hafta ameliyat oluyorum bakalım Berker beye. inşallah güzel geçer. ben yaptığı burunları çok beğeniyorum açıkçası.fakat çok fazla resim koymuyor. Görüşmeye gittiğimde ilgisiz gibiydi sanki.. bir tek ondan çekiniyorum. yaptığı iş mi daha önemli samimiyeti mi diyorum bir yandan da. yaptığı iş daha önemli.. inşallah güzel sonuç alırım.
Kızlar bende bu hafta ameliyat oluyorum bakalım Berker beye. inşallah güzel geçer. ben yaptığı burunları çok beğeniyorum açıkçası.fakat çok fazla resim koymuyor. Görüşmeye gittiğimde ilgisiz gibiydi sanki.. bir tek ondan çekiniyorum. yaptığı iş mi daha önemli samimiyeti mi diyorum bir yandan da. yaptığı iş daha önemli.. inşallah güzel sonuç alırım.
açkcası size alparlan yıldırım ı öneririmKizlar berker beye amaliyat olan varmi su son aralar? Onenirmisiniz? Benim ikinci amaliyat olacak cok iyi secmek gerek bu defa
açkcası size alparslan yıldırım ı öneririm
açkcası size alparlan yıldırım ı öneririm