Berna Laçin Soma'ya gidenleri eleştirdi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Soma'daki trajediye kayıtsız kalmayan Berna Laçin'den meslektaşlarına Twitter üzerinden uyarı.

Ülkesindeki çifte standarda ve adaletsizliğe kayıtsız kalmayan Berna Laçin, fırsat buldukça tepkilerini ve eleştirilerini twitter üzerinden takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Berna Laçin son olarak yaşanan büyük trajediyle ilgili twitter üzerinden organize olmaya çalışan meslektaşlarına seslenmiş.

Laçin ünlü isimlerin Soma'yı ziyaret etmesinin çok da faydalı olmayacağını söyleyerek biz orada yemek dağıtsak daha faydalı oluruz açıklamasını yapmış.

$berna_soma.webp

Maden faciasının ardından Soma'ya giderek canlı yayın yapan Esra Erol, istemediği bir tartışmanın ortasında kaldı.

Oyuncu Berna Laçin'in izdivaç programı sunucusu Esra Erol gibi Soma'ya giden ünlüleri ima ederek

"Ünlü görmenin, Soma'daki insanlarda moral vereceğini düşünenlere hayret ediyorum. İnsanların içi kor alev...Ünlü görünce acısı mı hafifleyecek. Ben moral için gitmeye utanırım arkadaş. Çalışmaya varım. Haber bekliyorum. İhtiyaç varsa çocuklara bakarım, yemek dağıtırım." demesi ortalığı karıştırdı.

Böyle bir tartışmada adının geçmesine sinirlenen Esra Erol, Twitter'dan böyle isyan etti:

"Beni sakın ola iğrenç kavgayla beslenen magazin dünyanıza karıştırmayın. Dünyamı kirletmeyin. Bunca yıl o kavgaların içinde olmadım!OLMAMDA!

İki farklı bakış açısı ikisi içinde çok yanlış düşünüyorlar diyemem ama
Ünlü görmek yalnızca moral vermez milyonlara sesine duyurabilen birine derdini anlatmak güç verir
ben moralden öte daha faydalı işlerle uğraşmak isterim demeye getirmiş ama gitmeden ihtiyaç varmı yokmu nereden bilecek oda bir muamma

gitmeleri moral açısından önemli demet ve murat bozu özellikle takdir ediyorum.

İkisini de twitterdan takip ettim hatta olay cok cirkinlesti sonunda. Ikisinide hakli bulmadim. Berna Lacin oturdugu yerden cocuk bakarim, yemek dagitirim diyor madem gidip dagitsin. Davetiyemi bekliyor. Kimse Berna hanim buyrun gelin demez. Sadece amac destek oldugunu belli etmek ama dogru bulmadim. Murat Boz gitti sessiz sedasiz twitterda da reklamini yapmadi. Medyada bunu reklam malzemesi kullanmadi. Yani Soma olayi sirf Murat Boz gitti diye konusundan sapmadi. Isteyen oyleyde giderdi. Esra Erol'a gelince hic samimi bulmadim. Hele prigramini izledim fonda duygusal muzikler falan tamamen reyting icin yapildigi belli. Film gibi hazirlanmis sahneler. Bizim insanimiz drami sever mantigiyla yapildigi belki. Heleki kocasinin agza alinmayacak sekilde esinin bu yaptigini elestirenlere kufur etmesini hic dogru bulmuyorum. Biri yazmis Esra Erol'un orda isi ne diye. Esi cevap vermis sanane kopek diye. Bu en üsluplu cevabi birde. Sonra Esra cikip dava acacagini falan acikladi. Hani bunlar Soma icin acı çekiyorlardi hangi ara mahkemelik duruma geldiler. Tek amac reklam. Hicbiri samimi degil. Samimi olanlar bu isi sessiz sakin yapanlar. Millete bakin ben yapiyorum diye gosterenler degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X