Bershka Kış Koleksiyonu

Şaka mı bu fotoğrafların hepsi fotomontaj gibi duruyo böyle poz olmaz bence bacaklarını bööölee kıvır kıvır nasıl poz verir ki insan özelliklede erkeklerinki sanki hani sabit bir kartondan poz olurda kafanı delikten sokup senin vücüdunmuş gibi poz verirsin öyle olmuş resmen yanlış mıyım bayanlar?

Son düzenleme:
paylaşımın için teşekkürler tatlım.....
bershka en fazla alışveriş yaptığım markadır...

en sevdiim marka...ne varsa almak istiorum bershkaya girince

ya su üstü dantel straplez gibi olanı istiyorum bershkada yooook
bitmiş mi ne
:gitme:

hayatının sonuna kadar tek bir markadan alışveriş yapacaksın deseler cevabım sadece ''bershka'' olur..

tam tarzımı yansıtıyor harika ürünler var,

ama geçtiğimiz yıllar daha ucuzdu 5ytl'ye yırtık kirletilmiş taşlanmış kapriler vardı,30liraya adidastan converseten daha rahat kaliteli ve şık ayakkabılar vardı,geçtiğimiz ilkbahar 25er liraya 4-5 tane kot almıştım kirletilmiş dar paça şekilli tıpkı modellerindeki gibi..

MAALESEF artık fiyatlar pahalı görünüyor,sezon başında zaten pahalı olurda, bir ay bekledim bir ceket 70 liradan en fazla 50 liraya düştü ki o bile fazla..

bndee hep bershkadan alışverişimi yaparım gerçkten bi kaç beğendiğim olduu çok hoş bir marka

bi tek bershka kalsa bize yeter sempatiksalakcinni
ama onun için hep mersine gitmek zorunda kalıyorum burda yok senağlama

bu ayakkabılar-çizmeler var mı bershkada gerçekten ben hiç orda öyle güzel çizmeler falan görmedim güzel bişi olunca da 40 numara falan oluyo (benm ayağım 36 da)
hemen bitiyo mu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…