Doğuma Hazırlık Beşik mi karyola mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Canlar,
Benim yine bir sorunum var..
Bugün arkadaslarımla konustum bana dedilerki sakın pahalı bebek beşikleri karyolaları alma zaten uzun vadeli kullanamıyor bebekler cabuk büyüyor dedi...
Hatta bana 70 x 130 veya 70 x 140 Karyolalara bakmama bile gerek olmadıgını söyledi..
60 x 120 Karyola ( Beşik ) yeterli dedi ondan sonrada büyük tek kişilik cocuk yataklarına gece bilir dedi..
Cok para harcamam gerektigini ve bunu sonra anlicagimi ve pişman olacagımı söyledi..
Anlaşılan kafam cok karıştı ne yapmam gerektigini bilmiyorum..
Eşimin kuzeni bana 60 x 120 Karyola Belisden kullandigini söyledi kızı yakında 3 yaşına giricek ve hala onda yatıyormuş sıgmayınca bende tek kişilik büyüklere gecicegim dedi...
Anlaşılan kafam cok karıştı bana yardım edebilicek veya tecrübeli anneler varmı?
Bu konuda bana yardım edecek birilerini bekliyorum...

İlk bebegim cok heycanliyim sürekli kafam karişiyor her seferde bir konu acmaya başladım artık kendime şaşırıyorum nasıl yapacağımı bilemiyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum Canlar :)

maddi durumunuz iyi değilse bebek zaten birşey anlamayacağına göre bebek için giysi oyuncak beşik vs konusunda pek harcama yapmayı önermem fakat ne zaman ki anlayacak duruma gelir ozaman herşeyde paranızın yettiğince iyisini şirin olanını almaya bakın çocuğun psikolojik gelişimi açısından yani

Tsk ederim yorumunuz icin :)
Aslında herşeyini bembeyaz yapmak istiyorum Kartanesi gibi :)

Canım herkes kendine göre bi yorum yapıyo ama herkesin çocuğu farklı oluyo mesela benim kuzenim 3 4 yaşına kadar yattı park beşikte sonra tek kişilik yatağa geçti ama patronumun kızı kesinlikle yatmadı beşikte aldıkları gibi duruyo bu neden kaynaklanıyor bilemiyorum ama park beşik alacaksan çok da pahalı birşey almana gerek yok her koşulda 3 sene götürür bende park beşik aldım bide dolapla şifonyer yaptırdım kızım olacak aslında pembe olsun isterdim ama ilerisi içinde kullanırsam renk konusu sıkıntı olabilir o yüzden turuncu yeşil kombin yaptım

bende park yatak aldım. eğer bebişim rahat kullanırsa 2-3 sene kullanıp sonra normal yatağa geçeriz diye düşünüyorum. dolap ve şifonyer yaptırıcam sadece.
standart bebek odalarını çok sevmiyorum. Kullanışlı bir dolap çizip yaptırmayı planlıyorum. renk olarakta beyaz tercih edicem:)

Aslında haklısın angel331042 Canım.. ama ben bi park yatak mı alsam yoksa normal karyolamı bilemiyorum.. Park yatak katlanıp tekrar kullanmak icin harika ama coçuk 2-3 yasina gelince tasirmi bilemiyorum.. bu konuda kararsizim.. Gecici bi yatak olucak sonucta sanirim.. sonra büyük tek kişilik yatakda yatabilir die düsünüyorum.. o yüzden babyland yani bebefix.com da bir karyola gördüm 2 büyüklükte ikiside beyaz aynı model:

Bu büyük olan 70x130 326,40TL
6914_buyuk.jpg

Bu kücük olan 60x120 262,87TL
BABYHOPE-900-ASANSORLU-SALLANIR-BESIK-60X120__56651200_0.jpg

Buda Park yatak 70x110 175TL + Yatak hediyeli ama altında mobilya gibi bir destek olmadığı icin pek saglam gibi gelmiyor yani cocuk yatsa agırlastıkca taşımayacak gibi geliyor:
100022510374140061.jpg

ben park yatak almayı düşünüyorum,ileride oyun parkı gibi kullanırız inşallah:emir_bebek:, arkadaşımın kızı 4 yaşında ve hala o yatakda yatıyor,kaldırıyor demkkı:93:

bana sorarsan park yatak derim diğer kkoyduğun mobilyalardan çevremde kim aldıysa çocuk 1-1.5 yaşına gelince durmuyo korumalıkları var diye eltimin oğlu 2 yaşında değil daha o yataktan nasıl atlıyo aşağı benim aklım çıkıyor sonra güzel yaparsın odasını hayırlısı olsun

ben hem park yatak aldım hemde karyola yukarıdaki modelin hemen hemen aynısı:) park yatak şart arkadaşlar inanın o kadar kullanışlı ki... gittiğiniz heryere (çanta haline geliyor çünkü) taşıyabiliyorsunuz ve bebeğinizin yer yadırgama sorunu kalkıyor ortadan. birde yürüyemediği dönemde oyun parkı olarakda kullanabiliyorsunuz. taşımaz diye sakın endişe etmeyin gayet sağlam oluyorlar zaten biraz büyüdükten sonra alt kata indiriyorsunuz çünkü düşme tehlikesi oluyor üst katta. Kolay doğumlar diliyorum sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza inşallah...

Hepinize cok tşk ederim benimle bilgilerinizi paylaştığınız icin :) Bende sizle paylaşayım.. Genelde Oyun Park Kullanan Almanyadaki Arkadaslarim icine ince bi yatak aldılar...

Hem Oyun Parktdan cıkan Yatak hemde ince bitane daha cokda yumaş olması iyi olmazmış bebek icin zaten :)

hauck-kinder-reisebett-dream-n-play-regular--2.jpg

+
78022517101029613.jpg

+ Su Geçirmez Kılıflı Viskoleks Oyun Parkı Yatağı ( Bebek Yatağı )

+ Vücudun yaydığı ısıyla vücudu tanıyıp tümVİRÜS kıvrımlarını dolduran

+ Uzay Teknolojisi ürünü 5cm kalınlığında visco elastic malzeme ile üretilmiştir.

+ BütünVİRÜS vücut kıvrımlarını doldurması sayesinde omurilik tek çizgiVİRÜS halinde kalır

+ Hijyenik ve Antialerjik.

+ Bebeğin hassas cilt yapısına uygun su geçirmez özellikde mebran kaplı dış kılıf.

+ Sıvı itici iç kılıf ilave.

+ Yanmaz alev almaz visco elastic malzeme.

+ Fermuarlı kılıfı sayesinde rahatlıkla çıkarılıp yıkanabilir.

+ Bakteri barındırmayan pamuklu kumaştan üretilmiştir.

+ Yatak yüksekliği 5-6cm'dir

Merhaba bende hauck dream markasını çok araştırdım kızım içim bi park beşik beğendim ama ankarada ürünlerini bulamadım siz memnun kaldınız mı kaliteli mi internetten alsam pişman olur muyum canım yardımcı olursan sevinirim :)

Back
X