Beşik tavsiyesi

Pakizesila

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
4
0
6
31
3 aylık kızım için beşik almayı düşünüyorum bana beşik tavsiyesinde bulunur musunuz bu konuda acemiyim biraz 2-3 yaşına kadar kullanılabilecek

3 aylık kızım için beşik almayı düşünüyorum bana beşik tavsiyesinde bulunur musunuz bu konuda acemiyim biraz 2-3 yaşına kadar kullanılabilecek
Beşik tavsiyesinde bulunamam ama ne almaman gerektiğini tavsiye edebilirim. Sallanan beşik alma, ne kadar sabitlense de yeteri kadar sabit olmuyor ve biraz büyüdükten sonra uykusunda tepinip kendini uyandırıyor. Ben pişman oldum sallanan beşik aldığıma.

Park yatak tavsiye ederim canim, uzun süre rahat bi şekilde kullanırsin bence. Ayağa kalkmaya başlayınca da tehlikeli olmaz en azindan

Kızım sallanarak uyumayı çok seviyor o yüzden sallanan beşik düşünüyordum şimdi siz öyle deyince biraz kafam karıştı ama yine alırken tavsiyenizi dinleyemem sonuçta bebeğe zararlı olacak birşey seçmesem lazım tavsiyeniz için tesekkurler

açıkçası bende park yatak la mobilya beşik arasında kaldım park yatak için naylon gibi yorumlar yazılmış bazı yerlerde o da yakar hava alamaz diye düşünmüştüm

Park yatak alın onun sallanan ve düz beraber kullanılanları var ayaklarından ayarlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…