besik ya da park yatak secimi yapamiyorum bakar misiniz?

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
kizlar su anki evimizden yazin tasinacagimiz icin bebegimize mobilya almayi dusunmuyoruz zaten dogumuda annemin evinde yapicam yani cocuk 2 ay orda 4 ay bu evde kalicak sonrada yeni evimizde mobilya almayi dusunuyoruz fakat park yataklar cok kaba duruyor bir turlu begenemedim son olarak su iki model aklima yatti fakat cevremde kullanan hic yok internetdede cok yorum yapamadim yardimci olur musunuz besik ve yatak secimimize

http://www.ilkebebe.com/Besik-ve-Sepet/Pierre-Cardin-PS-808-Bej-Le-Port-Besik-Krem.aspx

http://www.ilkebebe.com/Besik-ve-Sepet/Pierre-Cardin-PS-11-Bebek-Besigi-Mavi.aspx

Canim her ikisi de küçük beşikler
En fazla 6 ay kullanirsin
Sonra bebek hareketlenmeye başlayınca tutup kalkabilir düşebilir
Ahşap beşik almani öneririm
Evinize geçtiğinde de dolabini felan alirsun

Canim her ikisi de küçük beşikler
En fazla 6 ay kullanirsin
Sonra bebek hareketlenmeye başlayınca tutup kalkabilir düşebilir
Ahşap beşik almani öneririm
Evinize geçtiğinde de dolabini felan alirsun
Canım maalesef biz şırnaktayız burdan nereye tayin olacağımız belli değil zaten annemden de Nisan gibi geleceğim 2 ay için ahşap beşik buraya kurmak çok mantıklı gelmedi bunlar görsel olarak hoşuma gitmişti ama dediğin gibi biraz küçükler çocuk bi kaç ay sonra rahat edemeyebilir kafam karıştı bir karar veremedik

Evet ilk çocuk olunca çok özeniyoruz biz de herşeyim güzeli olsun istiyor insan kaç ay kullanacakmış pek önemsemek istemiyoruz aslında:KK49:

Canım maalesef biz şırnaktayız burdan nereye tayin olacağımız belli değil zaten annemden de Nisan gibi geleceğim 2 ay için ahşap beşik buraya kurmak çok mantıklı gelmedi bunlar görsel olarak hoşuma gitmişti ama dediğin gibi biraz küçükler çocuk bi kaç ay sonra rahat edemeyebilir kafam karıştı bir karar veremedik
Bizde doğu da görev yapiyoruz
Ocak gibi bebek olacak 7. Ayda tayin işimiz var
Ama bebeğe istediğim beşiği alacagim diğer esyalarim nazil tasinacaksa oda tasinir diye düşündüm.

Bizde doğu da görev yapiyoruz
Ocak gibi bebek olacak 7. Ayda tayin işimiz var
Ama bebeğe istediğim beşiği alacagim diğer esyalarim nazil tasinacaksa oda tasinir diye düşündüm.
Bizim eşyamız yokki öğretmen lojmanımız eşyalı burda ufak tefek ıvır zıvırlarımız var kadar başka o yüzden beşiği kargoda eskitmek istemiyorum açıkçası Allah hepimizin yardımcısı olsun zor böyle ailelerimizden uzak olmak isteklerimizi hep ertelemek zorunda olmak

Bu kadar parayı 6 ay kullanım için vermek yazık olur.normal park yatak almayı düşünmüyormusunuz?istediğiniz yere taşır götürürsünüz,aynı fiyata hemde.çok güzel park yataklar var ve katlanınca bir çantalık yer kaplıyor

Bizim eşyamız yokki öğretmen lojmanımız eşyalı burda ufak tefek ıvır zıvırlarımız var kadar başka o yüzden beşiği kargoda eskitmek istemiyorum açıkçası Allah hepimizin yardımcısı olsun zor böyle ailelerimizden uzak olmak isteklerimizi hep ertelemek zorunda olmak
O zaman sizin için en mantiklisi park yatak
Annenizin yanina da goturursunuz 3 yasina kadar rahatlıkla evde de kullanirsiniz

O zaman sizin için en mantiklisi park yatak
Annenizin yanina da goturursunuz 3 yasina kadar rahatlıkla evde de kullanirsiniz
Bakalım araştıracağız artık içimize sinen bişey bulabiliriz inşallah sizin de hazırlıklarınızı görüyorum Ocak cicilerinde çok güzel battaniyeniz güle güle kullansın bebeğiniz

Ayy çok tatlılar ikiside bizmklnin aynısıı kızım 9 aylık oldu hala kullanıyoruz o beşşiği ..

Back
X