Canım maalesef biz şırnaktayız burdan nereye tayin olacağımız belli değil zaten annemden de Nisan gibi geleceğim 2 ay için ahşap beşik buraya kurmak çok mantıklı gelmedi bunlar görsel olarak hoşuma gitmişti ama dediğin gibi biraz küçükler çocuk bi kaç ay sonra rahat edemeyebilir kafam karıştı bir karar veremedikCanim her ikisi de küçük beşikler
En fazla 6 ay kullanirsin
Sonra bebek hareketlenmeye başlayınca tutup kalkabilir düşebilir
Ahşap beşik almani öneririm
Evinize geçtiğinde de dolabini felan alirsun
Görsel olarak güzeller fakat çok kullanışlı değiller sanırım bizimki ilk çocuk ilk torun çok tecrübesiziz bir karar veremiyoruzben de sepet beşikleri çok beğeniyorumminşallah kızıma ondan alacağım
Görsel olarak güzeller fakat çok kullanışlı değiller sanırım bizimki ilk çocuk ilk torun çok tecrübesiziz bir karar veremiyoruz
Bizde doğu da görev yapiyoruzCanım maalesef biz şırnaktayız burdan nereye tayin olacağımız belli değil zaten annemden de Nisan gibi geleceğim 2 ay için ahşap beşik buraya kurmak çok mantıklı gelmedi bunlar görsel olarak hoşuma gitmişti ama dediğin gibi biraz küçükler çocuk bi kaç ay sonra rahat edemeyebilir kafam karıştı bir karar veremedik
Bizim eşyamız yokki öğretmen lojmanımız eşyalı burda ufak tefek ıvır zıvırlarımız var kadar başka o yüzden beşiği kargoda eskitmek istemiyorum açıkçası Allah hepimizin yardımcısı olsun zor böyle ailelerimizden uzak olmak isteklerimizi hep ertelemek zorunda olmakBizde doğu da görev yapiyoruz
Ocak gibi bebek olacak 7. Ayda tayin işimiz var
Ama bebeğe istediğim beşiği alacagim diğer esyalarim nazil tasinacaksa oda tasinir diye düşündüm.
O zaman sizin için en mantiklisi park yatakBizim eşyamız yokki öğretmen lojmanımız eşyalı burda ufak tefek ıvır zıvırlarımız var kadar başka o yüzden beşiği kargoda eskitmek istemiyorum açıkçası Allah hepimizin yardımcısı olsun zor böyle ailelerimizden uzak olmak isteklerimizi hep ertelemek zorunda olmak
Bakalım araştıracağız artık içimize sinen bişey bulabiliriz inşallah sizin de hazırlıklarınızı görüyorum Ocak cicilerinde çok güzel battaniyeniz güle güle kullansın bebeğinizO zaman sizin için en mantiklisi park yatak
Annenizin yanina da goturursunuz 3 yasina kadar rahatlıkla evde de kullanirsiniz
9. Aya kadar kullanabildiniz mi hangisinden sizinkisi bana 3. Aydan sonra kullanamazsın dedilerAyy çok tatlılar ikiside bizmklnin aynısıı kızım 9 aylık oldu hala kullanıyoruz o beşşiği ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?