mrblar benim suan 8 aylik bir kizim var. 1. ayindan itibaren besikte sallanarak uyutmaya basladik ama hicbir sekilde durmadigi icin uyurken bile sallandi babaanne tarafindan ve bu ona aliskanlik kaldi. sonradinda ben de su ana kadar da sallamaktayim. ysni durum su: sallanarak uyuyor ve bu da yetmezmis gibi uc bes dakkada bir uyanip sallaa ihtiyaci duyuyor. uyanirsa kiyameti kopariyor zaten cok huysuz bir bebek. bu yuzden o uyurken ben yaninda oluyor ve onu sik sik salliyorum bir kisir dongu icindeyim. ben onu ne zamsndandir sallamaktan acmak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum. tecrubeli anneler ne olur akil verin bana. bir de artik hareketlenmeye basladi emeklemiyor ama emeklemeye yakin. iste iki dis cikardi desteksiz oturabiliyor ve emekleme pozisyonu almaya calisiyor. demek istedigim besikten dusme korkusu var. ben onun icin yerde yatiyorum ona da yer yatagi yapsam sallamadan nasil uyutmaya alisirim. bir sorunum daha var bunla baglantili. ben calisan bayanim eylulde okula baslayacam ve kizima bakici tutacam. kizimin uyku sekli boyleyken bakicinin onu uyutabilmesi yonunde endiselerim var. offf offf....