Beşiz hamileyim ve kalpleri durdurulacak

Elbet sizin kararınız ama forumda geçen gün okuduğum ve çok etkilendiğim bir üyeyi yazayım belki kendisi de gelir yazar.
Üye 4üz hamile kalmış ve 2si sonlandırılmış. 9. ayında bebeklerden biri karnında ölmüş ve üye tek çocuk dünyaya getirmiş ve ilk kararı konusunda üzgündü. Aynı konumda olsam ben ne yapardım bilmiyorum sadece örnek verdim...

canım naptın merak ediyorum....bazı rahimler çok çocuk taşıyamıyormuş....halam ın 12 yl çocuğu olmamıştı.tüp bebek yaptırdı.4.de dördüz hamilekaldı.ama dr ikisini aldı.taşıyamazzın dedi.rahminde sıkıntı var dedi...çok şükür 2 oğlu var 16 yaşındalar.o yüzden kendin karar ver canım.mantıkla da süz.halama dr ısrar edersen eger hepsini kaybederiz demiş.bunları yazmak istedim ..........rabbim yar ve yardımcın olsun
Cnm banada taşımaz dedi cnku 10 cm lik kisimde var rahminde tiroit hastasıyım 20 Haziran'da gtcem hastanye ama kaldm ne yapcam bilmiyrm

Elbet sizin kararınız ama forumda geçen gün okuduğum ve çok etkilendiğim bir üyeyi yazayım belki kendisi de gelir yazar.
Üye 4üz hamile kalmış ve 2si sonlandırılmış. 9. ayında bebeklerden biri karnında ölmüş ve üye tek çocuk dünyaya getirmiş ve ilk kararı konusunda üzgündü. Aynı konumda olsam ben ne yapardım bilmiyorum sadece örnek verdim...
Bnmde başıma böyle brsy gelir diye. Cokkk korkuttuğu mevlam tasiyamayacgimiz yükü vermesin ne yapcam bilmiyrm

sonuç ne oldu ki ben de çok merak ettim.. yavrular duruyor mu neye karar verdiniz?

Büyük ihtimal sonlanmıştır. öyle kolay bir durum değil. Bnm üçüz yedinci ayda doğdular ama 5. Aydan itibaren zor yürüyordum. Kendiside sonlandırılması içine sinmediğindrn bir daha yazamamıştır.

ya arkadaşım 2 nin üzerinede aşılama yapmak yasal mı ki 5 yumurta aşılatırken aklınız nerdeydi ya ne kolay öldürüyosunuz bebeleri allah aşkına tahammül edemiyorum bu illede çocuk olsun aman diğerleri ölürse ölsün gevşekliğinize ya..

gebelik sonlandırılmadıysa da erken doğıum olur bi kaçı ölür zaten tüp bebeğin altın kuralı bütün doktorlar açıklamayı yapar ama bizim insanımız yoooo illa sen 4 yumurta gönder bana kesin olsun der oyuncak ya bu can değil sanki..

Arkadaşlar ben asilama ile hamile kaldm.ve beş tane kese oluşmuş 6 haftalik hepsinin de kalbi atiyo.durdurucaz dediler üçünün yapan yaptiran varmi yardimci olun lutfen
dorduz oldu mu burinin kalbinibdurduruyolarmis besiz olunca ikisiniz durdurmasi onlara gore normal ama anneler icin zor tabi burda bi kadin dorduz dogurdu doktor ucuz demis 4.gormemis hepside yasiyilar simdi o iclerinden biri gelismemis ama iste yasamis:)

Back
X