Beslenme kızlar....bir bakarmısınız?

didemutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
415
15
118
Tunceli
kızlar nasıl beslenıyosunuz kafama takılıyo ya?ben birde vejeteryanım asla et yıyemıyorummm 2 haftaya bır çok zor bışekılde hafıf çeyrek balık yıyebılıyorum.her akşam bır bardak süt ve gunde bır kutu ayran içiyorum.meyve kuruyemış fındık filan yıyorum kahvaltılarım genelde simit oluyo işyerınden dolayı...bide doktorum asorduğumda bana elevt verdı o karşılar kafanı yorma filan dedı ama ben doğal yollardanda almak istıyorumm şuan 11 haftalığız.çokmu geç kaldım sağlıklı beslenmek içinn.abur cuburuda bırakmam alzımmm

genelde yememiz gerekenler....
et balık ıspanak süt ve süt ürünleri yumurta ceviz badem fındık gibi yararlı yiyecekler olmalı....
tabi mevsim meyveleri de yememiz gerek....
abur cubur derken cips vb gibi yiyeceklerse onlardan uzak dur....

geç kalmış sayılmazsın canım neden geç kalasın ama ilk 3 ay bebeğin gelişimi için bu tip yiyecekler önemlidir.......bu kadar da kafana takmamaya çalış zaten eleviti şuan da herşeyi yesekte yemesekte içmeyenimiz çok azdır.....

bende sabah kahvaltımı iş yerinde yapıyorum ama evden kendime ekmek içi hazırlıyorum peyniridir felandır fıstıktır daha sağlıklı olur sende böyle yapmayı dene bence.....

inş hepimiz sağlıklı birer evlatlar dünyaya getiririz.....

sağol canım.işte et yıyemıyorum amlesef çok denıyorum olmuyooo.cipslerı bırakyrum şu satten sonraa ...işyerındede yasak herşey ara öğun bıle yapamıyoruz malesef.napıcam ben ya...

boşver yiyemiyorsan zorlama kendini o kadar ona eş değer şeyler yemeye bak zaten vitaminde alıyorsun....

aaa şu saatten sonra mı hala yiyor musun yeme canım gerçekten çok zararlı onlar....

o ne biçim iş yeri öyle yaaa aralarda hiç olmazsa bir meyve veya kuruyemiş felan yemen lazım.....

Neden geç kalmış olasanız.
Zaten bir çok gebelikte ilk 3.4 ay hatta daha uzun süre bulantılarla uğraşılıyor.
Ben daha yeni yeni doğru düzgün beslenmeye başladım, doktorum 5. aya kadar bebeğin kendi kendini idare edebileceğini söylemişti, bu demek değil ki 5. aya kadar önemsemeyelim, benim ki zaruri bir durumdu, ama geç kalmış değilsiniz yani.

boşver yiyemiyorsan zorlama kendini o kadar ona eş değer şeyler yemeye bak zaten vitaminde alıyorsun....

aaa şu saatten sonra mı hala yiyor musun yeme canım gerçekten çok zararlı onlar....

o ne biçim iş yeri öyle yaaa aralarda hiç olmazsa bir meyve veya kuruyemiş felan yemen lazım.....

yemıcem artık canım çıkolata cips tofita şekerler asla bılmıyodum araştırdıkça öğreniyorum.evet canımmm şefler var yememıze engel malesef.bugun arada zar zor bır havuç yedım oda bına dışında.

Back
X