Merhaba kizlar.
küçüklüğümden beri yazmaya ilgim var. Hayalperest ve duygusal biriyim.icime attığım şeyleri hep yazarak anlatırdım. Bir süre once keman dersine başladım epey ilerledik. Süsleme teknikleri ve Türk müziği tarzına da giriş yaptık ancak hocam derslere ara verdi.is yoğunluğundan dolayı ama sonra devam edeceğiz. Ben alıştırma yapmaya devam..
Ve ben ilk bestemi yaptım.
notalara döktüm. Sözler ve notaları uyumladim. Ancak keman da tek sesle olmuyor , bir kemanci daha olsa yanimda keske.cunku kemanda akor kavrami yok yani kendj enstrumanla yapamadım.zaten çok iyi seviye kemancı da değilim. Dmek ki yeterli de değilim.
Ben söyleyerek ses kaydi yaptım. Ve bir arkadaşımın piyano çalan müzisyen bir arkadaşı var.ona ses kaydımı,sarki sözlerimi, ve sanal klavyede çaldığım kaydi gönderdim.
Bana potansiyelim olduğunu, akorlara ve uygun tona ayarlayarak dönüş yapacağını söyledi..
İki gün oldu , kalbim pir pir atıyor.
kafama taktığım şeyler bir anda uçup gidiyor içime yasam sevinci geliyor. Sanki psikolojik bir tedavi gibi. Ama korkuyorum , ya muzisyen çocuk bunu basaramazsa? Kendim muzik teorisi dersi satın aldım İnternettrn. Kendim , armoni nedir, akor nedir hepsini pgrenmek için..
Dileğim ne biliyor musunuz,
bu cocukla arkadaş olmak..yazdığım şeyleri ona vermek , beraber buluşup beste yapmak.
peki ya bunu tek seferlik yapmak isterse , bir daha yanına gidemezsem. Tek başıma nasıl beste yapabilirim.? Armoni ve akor dizilimlerini öğrenince Kendim keman çalarak beste yapabilir miyim? Ama piyanosuz olmuyor sanki. O bir ruh veriyor . Hayalim kemanda ilerlemek, ve piyano da öğrenmek.. iki enstrjmanla da çalıp söyleyebilmek..piyano sanki bir evin temeli gibi .. nasıl yapabilirim Tek başıma..