- 6 Kasım 2024
- 14
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Sevgi-edis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinizden kaç gün sonra verdiniz kanı acabaMerhaba kızlar kaç haftalık gebelik oluyo deger sızce normalmı
Adetimi 7 gun gecınce gittim test yaptırdımAdetinizden kaç gün sonra verdiniz kanı acaba
Gidemedim bulundugum yere hastane uzak eşimin koyune gwldık istanbula gecınce gıdıcemSat ne, net hafta sata göre hafta hesaplanır, değerin de gayet yüksek gitmedin mi doktora??
7 gun gecıkınce yaptımAdetinizden kaç gün sonra verdiniz kanı acaba
Muhtemelen 5+ sınız yani 6 ncı haftanın içindesiniz bende sizin gibi 7 gün geciktiğinde yapmıştım7 gun gecıkınce yaptım
Tesekur ederım sız gıdebıldınızmı doktoraMuhtemelen 5+ sınız yani 6 ncı haftanın içindesiniz bende sizin gibi 7 gün geciktiğinde yapmıştım
Değeriniz çok yüksek dikkatimi çekti, ikiz gebelik olabilir mi acabaMerhaba kızlar kaç haftalık gebelik oluyo deger sızce normalmı
Evet ben gittim şuan 7+5 benim 4 mayısta gittim 14 gün önce ve benim değerim 25.649 çıktı kanda ben çoğul gebelikten şüphelendim ama doktor kaç haftalık bile olduğunu söylemedi yolk sac var kese var bebek çok küçük dedi randevum 23 nde tekrar gidicemTesekur ederım sız gıdebıldınızmı doktora![]()
Kalp atışı duydunuz mu acabaEvet ben gittim şuan 7+5 benim 4 mayısta gittim 14 gün önce ve benim değerim 25.649 çıktı kanda ben çoğul gebelikten şüphelendim ama doktor kaç haftalık bile olduğunu söylemedi yolk sac var kese var bebek çok küçük dedi randevum 23 nde tekrar gidicem
Yok onuda duymadım maalesef gittiğimde erken olduğunun farkındaydım bi 10-14 gün sonra gel o zaman dinleriz daha çok küçük dediKalp atışı duydunuz mu acaba
Evet cok ufak ounca bakmıyorlar aslında 10 haftalıkken baktırmak lazım ozaman kalp atısını duyuyorsunuzYok onuda duymadım maalesef gittiğimde erken olduğunun farkındaydım bi 10-14 gün sonra gel o zaman dinleriz daha çok küçük dedi
Bende şüphelendım ama bıturlu gıdemedımDeğeriniz çok yüksek dikkatimi çekti, ikiz gebelik olabilir mi acaba
Ya erken gitmenin bir anlamı yok zatende işte korku ve endişe sarıyo bi yandan heyecan iyimi herşey yolunda mı gibi gibi şeyler geç öğrenmenin daha çok avantajı var bence :)Evet cok ufak ounca bakmıyorlar aslında 10 haftalıkken baktırmak lazım ozaman kalp atısını duyuyorsunuz
Evet bende bıraz gec ogrenmek ıstıyorum dedıgınz gıbı korku endıse oluyorYa erken gitmenin bir anlamı yok zatende işte korku ve endişe sarıyo bi yandan heyecan iyimi herşey yolunda mı gibi gibi şeyler geç öğrenmenin daha çok avantajı var bence :)