• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bet hcg

Sevgi-edis

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
14
0
1
32
Merhaba kızlar kaç haftalık gebelik oluyo deger sızce normalmı

Eklentiler

• IMG_7606.webp
    IMG_7606.webp
    11 KB · Görüntüleme: 74
Sat ne, net hafta sata göre hafta hesaplanır, değerin de gayet yüksek gitmedin mi doktora??

Son adet tarihinize gore hesaplayabilirsiniz bu şekilde biz söyleyemeyiz kaç haftalık olduğunu. Değeriniz oldukca yüksek ilerlemiş bir gebelik sanırım.

Tesekur ederım sız gıdebıldınızmı doktora 🙂
Evet ben gittim şuan 7+5 benim 4 mayısta gittim 14 gün önce ve benim değerim 25.649 çıktı kanda ben çoğul gebelikten şüphelendim ama doktor kaç haftalık bile olduğunu söylemedi yolk sac var kese var bebek çok küçük dedi randevum 23 nde tekrar gidicem

Evet ben gittim şuan 7+5 benim 4 mayısta gittim 14 gün önce ve benim değerim 25.649 çıktı kanda ben çoğul gebelikten şüphelendim ama doktor kaç haftalık bile olduğunu söylemedi yolk sac var kese var bebek çok küçük dedi randevum 23 nde tekrar gidicem
Kalp atışı duydunuz mu acaba

Evet cok ufak ounca bakmıyorlar aslında 10 haftalıkken baktırmak lazım ozaman kalp atısını duyuyorsunuz
Ya erken gitmenin bir anlamı yok zatende işte korku ve endişe sarıyo bi yandan heyecan iyimi herşey yolunda mı gibi gibi şeyler geç öğrenmenin daha çok avantajı var bence :)

Ben daha once bı boş gebelik yasadım bıraz onun korkusu var bırazda buyusun oyle gıtmek ıstıyordum bıde bulundugun yere hastane uzak kendı doktoruma gıtmek ıstıyorım ınsallah😀

Ya erken gitmenin bir anlamı yok zatende işte korku ve endişe sarıyo bi yandan heyecan iyimi herşey yolunda mı gibi gibi şeyler geç öğrenmenin daha çok avantajı var bence :)
Evet bende bıraz gec ogrenmek ıstıyorum dedıgınz gıbı korku endıse oluyor

Back
X