Beta 0.2 çıktı

rabiayavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
177
19
28
27
Herkese merhabalar benjm adetimden 5 gün önce doktora gittim ultrason da baktı yumurtlaarin çatlamış dedi rahim duvarin iyi kese göremedm ama dedi daha erken olduğu içindir dedi bugün adet oldum hamilleik yok anlaşılan ama dokyor dedi beta 0.2 çıktı belki geç döllenme olabilir

Doktormu dedi canım geç döllenme olabilir diye

Siz doktora gittinizde reglime daha beş gün var dedinizmi? Reglinize beş gün kala beden doktora gittiniz? Test yaptınız pozifmi çıktı? Yoksa oylesinemi gittiniz.

Siz doktora gittinizde reglime daha beş gün var dedinizmi? Reglinize beş gün kala beden doktora gittiniz? Test yaptınız pozifmi çıktı? Yoksa oylesinemi gittiniz.
Test yapmadım ama doktor baktı yumurtlaar çatlamış rahim iyi dedi geç döllenme olabilir dedi 5 gün vardı gittiğimde

Yani ben anlayamadım, yanlış anlamayın ama adetten beş gün önce test bile yapılmadan neye dayaranak doktora gittiniz ki doktor size geç döllenme olabilir dedi. Reglden beş gün sonra değil demi beş gün önce gittiniz? Yani içinize bir hismi geldi hamileyim bence diyede gittiniz.

Benim kahverengi lekelenmem oluyordu ve önceainde aynı lekelenmem olmuştu ve düşük yapmıştım şimdide acaba aynı şey mi diye gitmiştim

Zaten adet olmuşsunuz beta da 0.2 çıkmış yani negatif zaten rahim duvarı her ay kalınlaşır hamilelik olursa bebek tutunsun diye hamilelik olmazsada zaten kalınlaşan rahim duvarı adetle atılır yani maalesef hamilelik yok

Bu iki sebepten mi kalinlasiyor benimde geçen doktor öyle dedi regl günü yada gebelik var dedi henüz adet olmadım bende

iki sebepten mi kalinlasiyor benimde geçen doktor öyle dedi regl günü yada gebelik var dedi henüz adet olmadım bende
İste buh bende bilmiyorum ben şuan adet görüyorum mesela yani yumurta çatlamia dedi ozman adete 5 gün vardı ozaman belki bir ilişki olsaydı belki hamilleik olurdu ama işte rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…