Merhaba Beta 0,71 ne anlama geliyor daha önce hep 0’100 veya hep 1,20 çıkardı ve gebelik testimde görüldüğü gibi bir gün önce silik pembe bir çizgi vardı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kan verdim sadeceBu testten sonra yaptınız mı tekrar
Bence başka bir test tekrar dene belki test yanlistrHayır kan verdim sadece
Bence başka bir test tekrar dene belki test yanlistr
Bence başka bir tesf deneyin onda çizgi çıkarsa bir kan gün sonra tekrr kn verin derim çünkü silik filan değil barıs belli ikinci çizgi şaşırdım yaniEvet olabilir belki de
Bnmki de bu şekildeydi ilk ogrendigimde değerim 26ydiMerhaba Beta 0,71 ne anlama geliyor daha önce hep 0’100 veya hep 1,20 çıkardı ve gebelik testimde görüldüğü gibi bir gün önce silik pembe bir çizgi vardı ?
Bence başka bir tesf deneyin onda çizgi çıkarsa bir kan gün sonra tekrr kn verin derim çünkü silik filan değil barıs belli ikinci çizgi şaşırdım yani
Sizce kimyasal olmuş olabilir mi bir anda düşer mi değerBence başka bir tesf deneyin onda çizgi çıkarsa bir kan gün sonra tekrr kn verin derim çünkü silik filan değil barıs belli ikinci çizgi şaşırdım yani
Adetin gectimi kan testinde yok gorunuyoMerhaba Beta 0,71 ne anlama geliyor daha önce hep 0’100 veya hep 1,20 çıkardı ve gebelik testimde görüldüğü gibi bir gün önce silik pembe bir çizgi vardı ?
Evet kan testinde 0,71 çıktı değerim , adetim geçtiAdetin gectimi kan testinde yok gorunuyo
Evet kan testinde 0,71 çıktı değerim , adetim geçt
Kan testi doğrudur yanıltabiliyo ıdrar testiEvet kan testinde 0,71 çıktı değerim , adetim geçti
Kan testi doğrudur yanıltabiliy
Evet bende öyle düşünüyorum hayırlısı artıkKan testi doğrudur yanıltabiliyo ıdrar testi
Evet bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık
Gönlünce olsun inşallahEvet bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık
Amin inşallah teşekkür ederimGönlünce olsun inşallah![]()