Beta 1.10 Kızlarrrrr yardımmm

livaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
143
60
18
Kizlar baska actigim bir konuda hamilelik belirtilerimden bahsetmistim. Kısaca özetliyim. Son adet tarihim 11 eylül. Normalde duzensizdir. 16 ekimde sadece peceteye gelen lekelenme yasadim. Bel kasik agrilarim o gunden beri devam ediyor. Goguslerim cok buyudu şiş ve ağrılı. Yüzüm sivilce icinde normalde yoktur. Iki silik cizgiden sonra kan verdim negatifti. Dün doktor ultrasonda ufacik kese gibi bir sey var dedi. Aksamustu 4 gibi kan verdim sonuc beta 0. Progesteron 14.4 e yukselmis. Rahim kalinligi 14müş. Bugun ozel bir hastenede yine betaya bakildi ve sonuc 1.10 cıktı. Doktor ilac kullanma artisa bakalim dedi. Boyle olupta betasi var mi kızlar lutfen yardimci olun beta yukselise gcer mi :(

Doktor bendede kese gördü rahim duvarı kalın dedi ama kan ve idrarda negatif çıktı pazartesi tekrar bakacakmış beklemek gerek heralde

Doktor bendede kese gördü rahim duvarı kalın dedi ama kan ve idrarda negatif çıktı pazartesi tekrar bakacakmış beklemek gerek heralde
Bende de minicik bir kese var ama calisiyorum pazartesi gidemeyecegim . Insallah hamileyizdir🙏 progesteron hormonunuza bakildi mi peki

Pazartesi gittiginizde sonucunuzu burdan yazar misiniz ? Bende yazarim gittigim zaman . Insan benzer seyler yasayinca sonucu merak ediyor

Back
X