- 15 Aralık 2021
- 33
- 6
- 16
- 28
- Konu Sahibi Hulyayaganx5
18 aralıkta kaj verdim 1.20 çıktı ve adetime 12 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 üstü gebelik diye biliyorum18 aralıkta kaj verdim 1.20 çıktı ve adetime 12 gün var
29 kasım dı ve adetimi 10 gün var yurtlamam erken oldugu için adet erkenmi olur5 üstü gebelik oluyor ve çok erken kan vermişsin son adetin ne zaman bitti ki
Şimdi şöyle anlatim genelde çatlamadan sonra 15 gün geçince test yapın diyorlar siz eğer takip ettiyseniz ona göre hesaplayıp kan verin29 kasım dı ve adetimi 10 gün var yurtlamam erken oldugu için adet erkenmi olur
Ben doktora gittim doktor yumurtalığımın çatladıgını söyle o gün ilişkiye girdim ve daha 15 gün geçmedi 10 aralıkta çatladı 9 gün olduŞimdi şöyle anlatim genelde çatlamadan sonra 15 gün geçince test yapın diyorlar siz eğer takip ettiyseniz ona göre hesaplayıp kan verinYumurtlamadan hemen sonrada çatlamıyor galiba 1 2 gün sonrada çatlayabiliyor diye biliyorum ama emin değilim ben çatlatma iğnesi vurdurmuştum
Teşekkür ederim canım 4 ay önce düşük yaptım aynısı olur diye korkuyorum 4 haftalık tı9 gün daha erken biraz daha sabredin çatladığı zaman belliymiş haftaya gene kan verin cuma günü felan o zaman çıkar sanırımKendinizi rahat bırakın stres de çok etkiliyor insanı
Çok üzüldümTeşekkür ederim canım 4 ay önce düşük yaptım aynısı olur diye korkuyorum 4 haftalık tı
İnşallah bel agrısı gögüs hassaiyeti kasıkda agrı batma şeklinde belirtilerim var fazlada umutlanmak istemiyorumÇok üzüldümAllah hakkında hayırlısını versin canım İnşallah bi dahakine sağlıklı bi gebeliğin olsun ❤