Gebeliğe Hazırlık Beta 1.20 değerlendirir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

naimeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
98
28
38
25 günde bir 6 gün adet süresi Adetime 3 gün var beta 1.20 çıktı yok mu demek arkadaşlar

Erken yapmışsınız testi, adet gününe kadar bekleyin. Hayırlısı olsun...

25 günde bir 6 gün adet süresi Adetime 3 gün var beta 1.20 çıktı yok mu demek arkadaşlar
Düzenli adet görüyorsanız büyük ihtimalle yoktur ama geç yumurtlama ihtimaline karşı adetiniz geçerse bi test yapın

Hım yeni de olabilir bilemedim bnm de adetime 5 gün var şüphem var diye gittim beta 2.11 çıktı hafta sonuna denk geldi mikseye de soramiyorum

Hım yeni de olabilir bilemedim bnm de adetime 5 gün var şüphem var diye gittim beta 2.11 çıktı hafta sonuna denk geldi mikseye de soramiyorum
Bence yükselebilir geçen ay bir arkadaşımızın adetten 3-4 gün önce 2 ydi, sonradan yükseldi. İsterseniz idrar testiyle takipte kalın, çizgiyi görünce kan tahlilini yinelersiniz

Bndr arakanama oldu beta 2.30 çıktı gebe degldim bndr hep merak ettm neden 2.30 çıktı dye cevap bulamadım

Bence yükselebilir geçen ay bir arkadaşımızın adetten 3-4 gün önce 2 ydi, sonradan yükseldi. İsterseniz idrar testiyle takipte kalın, çizgiyi görünce kan tahlilini yinelersiniz
Benimde hiç olmayan sancılı sol kasık ağrım oldu
Sonra adet belirtilerim yok göğüste hassasiyet felan normalde olur böyle şeyler
O yüzden şüphelendim 3 gün var adete 1.20 çıktı yok diyorlar ümitlenmek istemiyorum bakalım 3 güb beklicem zor 🤦🏻‍♀️🙏

İns yükselir ya 1 Ay önce kimyasal gebelik geçirdim 😔 öyle olmaz ins onda da değerlerim düşük du

Benimde hiç olmayan sancılı sol kasık ağrım oldu
Sonra adet belirtilerim yok göğüste hassasiyet felan normalde olur böyle şeyler
O yüzden şüphelendim 3 gün var adete 1.20 çıktı yok diyorlar ümitlenmek istemiyorum bakalım 3 güb beklicem
Normalde 5 in altı ise yok ama erken baktırılmışsa artabilir tabi ki, inşallah gönlünüze göre olur. Adetiniz gecikirse normal test yapın isterseniz ona göre kan verirsiniz.

İns yükselir ya 1 Ay önce kimyasal gebelik geçirdim 😔 öyle olmaz ins onda da değerlerim düşük du
Varsa ilerler inşallah erken zamanda test yapmak böyle stres yaratıyor malesef. Keşke adey gününe kadar bekleyebilsek ☺️ Kimyasal sonrası yeniden çok çabuk oluyor diyorlar, umarım sizin de öyle olur.

Varsa ilerler inşallah erken zamanda test yapmak böyle stres yaratıyor malesef. Keşke adey gününe kadar bekleyebilsek ☺️ Kimyasal sonrası yeniden çok çabuk oluyor diyorlar, umarım sizin de öyle olur.
Amin cnm inşallah olur

Benim adetime 2 gün varken 8di bende çok umutlanmıştım 2 gün gecikince 5 e düşmüştü çok umutlanmayın ve üzülmeyin derim

Merhaba. Benim adetime 12 gün var beta 1.20 çıktı böyle çıkıp yükselen oldumu. E ay önce düşük yaptım. Bu ay denemeye başladık Rabbim hayırlısını versin inşallah herkese bana da 🙏

Merhaba. Benim adetime 12 gün var beta 1.20 çıktı böyle çıkıp yükselen oldumu. E ay önce düşük yaptım. Bu ay denemeye başladık Rabbim hayırlısını versin inşallah herkese bana da 🙏
Tabiki yükselebilir. Nerdeyse yumurtlama zamanında kan vermişsiniz. Çıksa mucize olur zaten

Tabiki yükselebilir. Nerdeyse yumurtlama zamanında kan vermişsiniz. Çıksa mucize olur zaten
İnşallah🙏🙏 ama benim hamile kalmadan önve düzensizdi adetlerim. Hamile kalmadan önce sadece 2 ay 30 günde geldi.sonra hamile kaldım 7haftalık düşük yaptım ve kürtaj dan sonra 35 günde adet oldum ikinci adetimde 23 günde geldi bu adetimi neye göre hesaplıcam bilmiyorum. Kafam allal bullak oldu ne yapmalıyım 😶 neye göre adet hesaplayım. Bulantım ve akıntım olduğu için kan vermiştim. Ovulasyon testlerimde sürekli koyu çıkıyor ne yapsam sizce. Diğerlerine göre daha yüksek çıkan günleri işaretledim. Ama geneli koyu hep

Eklentiler

• IMG_20210203_212706.webp
    IMG_20210203_212706.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 12
Back
X