Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürlerErken yapmışsınız testi, adet gününe kadar bekleyin. Hayırlısı olsun...
Düzenli adet görüyorsanız büyük ihtimalle yoktur ama geç yumurtlama ihtimaline karşı adetiniz geçerse bi test yapın25 günde bir 6 gün adet süresi Adetime 3 gün var beta 1.20 çıktı yok mu demek arkadaşlar
Düzenli ama 2 aydır 23 günde 25 günde değişiyorDüzenli adet görüyorsanız büyük ihtimalle yoktur ama geç yumurtlama ihtimaline karşı adetiniz geçerse bi test yapın
Zor gibi o zamanDüzenli ama 2 aydır 23 günde 25 günde değişiyor
Hım yeni de olabilir bilemedim bnm de adetime 5 gün var şüphem var diye gittim beta 2.11 çıktı hafta sonuna denk geldi mikseye de soramiyorum25 günde bir 6 gün adet süresi Adetime 3 gün var beta 1.20 çıktı yok mu demek arkadaşlar
Burdan yardımcı olurlar inşallah
Bence yükselebilir geçen ay bir arkadaşımızın adetten 3-4 gün önce 2 ydi, sonradan yükseldi. İsterseniz idrar testiyle takipte kalın, çizgiyi görünce kan tahlilini yinelersinizHım yeni de olabilir bilemedim bnm de adetime 5 gün var şüphem var diye gittim beta 2.11 çıktı hafta sonuna denk geldi mikseye de soramiyorum
Benimde hiç olmayan sancılı sol kasık ağrım olduBence yükselebilir geçen ay bir arkadaşımızın adetten 3-4 gün önce 2 ydi, sonradan yükseldi. İsterseniz idrar testiyle takipte kalın, çizgiyi görünce kan tahlilini yinelersiniz
İns yükselir ya 1 Ay önce kimyasal gebelik geçirdimBence yükselebilir geçen ay bir arkadaşımızın adetten 3-4 gün önce 2 ydi, sonradan yükseldi. İsterseniz idrar testiyle takipte kalın, çizgiyi görünce kan tahlilini yinelersiniz
Normalde 5 in altı ise yok ama erken baktırılmışsa artabilir tabi ki, inşallah gönlünüze göre olur. Adetiniz gecikirse normal test yapın isterseniz ona göre kan verirsiniz.Benimde hiç olmayan sancılı sol kasık ağrım oldu
Sonra adet belirtilerim yok göğüste hassasiyet felan normalde olur böyle şeyler
O yüzden şüphelendim 3 gün var adete 1.20 çıktı yok diyorlar ümitlenmek istemiyorum bakalım 3 güb beklicem
Varsa ilerler inşallah erken zamanda test yapmak böyle stres yaratıyor malesef. Keşke adey gününe kadar bekleyebilsekİns yükselir ya 1 Ay önce kimyasal gebelik geçirdimöyle olmaz ins onda da değerlerim düşük du
Amin cnm inşallah olurVarsa ilerler inşallah erken zamanda test yapmak böyle stres yaratıyor malesef. Keşke adey gününe kadar bekleyebilsekKimyasal sonrası yeniden çok çabuk oluyor diyorlar, umarım sizin de öyle olur.
Tabiki yükselebilir. Nerdeyse yumurtlama zamanında kan vermişsiniz. Çıksa mucize olur zatenMerhaba. Benim adetime 12 gün var beta 1.20 çıktı böyle çıkıp yükselen oldumu. E ay önce düşük yaptım. Bu ay denemeye başladık Rabbim hayırlısını versin inşallah herkese bana da![]()
İnşallahTabiki yükselebilir. Nerdeyse yumurtlama zamanında kan vermişsiniz. Çıksa mucize olur zaten