Gebeliğe Hazırlık Beta 1.20 değerlendirir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah🙏🙏 ama benim hamile kalmadan önve düzensizdi adetlerim. Hamile kalmadan önce sadece 2 ay 30 günde geldi.sonra hamile kaldım 7haftalık düşük yaptım ve kürtaj dan sonra 35 günde adet oldum ikinci adetimde 23 günde geldi bu adetimi neye göre hesaplıcam bilmiyorum. Kafam allal bullak oldu ne yapmalıyım 😶 neye göre adet hesaplayım. Bulantım ve akıntım olduğu için kan vermiştim. Ovulasyon testlerimde sürekli koyu çıkıyor ne yapsam sizce. Diğerlerine göre daha yüksek çıkan günleri işaretledim. Ama geneli koyu hep
Evet koyu çıkıyor ama gebelik belirtisi olması için her gün pik olması lazım. Yumurtlama gününüze 14 gün ekleyin öyle bulun adet gününü. En garantisi o. Bu arada pco var mıydı

Evet koyu çıkıyor ama gebelik belirtisi olması için her gün pik olması lazım. Yumurtlama gününüze 14 gün ekleyin öyle bulun adet gününü. En garantisi o. Bu arada pco var mıydı
Evet hamile kalmadan önce pko başlangıcı denildi. Adetim başından beri düzensizdi sadece hamile kalmadan önce 2 ay düzenli geldi. Zaten ilk hamileliğimi ovulasyon test yaparken sürekli pik olmasıyla öğrendim.ama şimdi pik görmedim adetin 23. Günündeyim hala birşey yok :( hep koyu çıkıyor umarım pik olduğu günü de görürüm 🙏

25 günde bir 6 gün adet süresi Adetime 3 gün var beta 1.20 çıktı yok mu demek arkadaşlar
benim adet başlangıcından 2 gün sonra beta 830 küsür çıktı. 3 gün daha bekleyin bakalım

Benimde hiç olmayan sancılı sol kasık ağrım oldu
Sonra adet belirtilerim yok göğüste hassasiyet felan normalde olur böyle şeyler
O yüzden şüphelendim 3 gün var adete 1.20 çıktı yok diyorlar ümitlenmek istemiyorum bakalım 3 güb beklicem zor 🤦🏻‍♀️🙏
Sonuç ne oldu

Back
X