Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar herkese selam 2 buçuk ay önce kürtaj oldum bu ay adetim 5gün gecikti ve kasık ağrısı çok vardı bugün kan verdim beta 1.20 çıktı sizce sonradan yükselir mi bunu yaşayan warmı
Kızlar herkese selam 2 buçuk ay önce kürtaj oldum bu ay adetim 5gün gecikti ve kasık ağrısı çok vardı bugün kan verdim beta 1.20 çıktı sizce sonradan yükselir mi bunu yaşayan warmı
Canım bende test yaptırmıştım 1.20 çıktı 13 gün sonra tekrar yapmıştım 68.40 çıkmıştı.. 5 aylık bebegimi kalbi durmasıyla kaybettim. Ama şuan hamilelik bekliyorum. Bugün yaptırdim 1.20 çıktı. 5 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. Üzerine 2.5 gün adet gördüm..şuan beklemedeyim.. rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah.
Bende asilama yaptım ilk günden itibaren acı çekiyorum hem bel hem de kasik bugün 13 gun oldu kan verdim 1.20 çıktı yarın adet olmam gerekir bakalım hayırlısı