- 8 Haziran 2021
- 20
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi banker1509
Kızlar adete 5 gün kala beta 1.23 çıktı internette iki haftalık 1.20 olabilir diyo bi doktor yok dedi testi verdiğim hastanenin doktoru var iki gün sonra bi daha ver dedi sizce varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 5 ve üzerinde gebelik var denir. bence şüphen varsa adet gününü bekle öyle tekrarla testi.Kızlar adete 5 gün kala beta 1.23 çıktı internette iki haftalık 1.20 olabilir diyo bi doktor yok dedi testi verdiğim hastanenin doktoru var iki gün sonra bi daha ver dedi sizce varmı?
Yok canım. Yine de adet olmazsan tekrar test ver için rahat etsin.
Sonuç ne olduKızlar adete 5 gün kala beta 1.23 çıktı internette iki haftalık 1.20 olabilir diyo bi doktor yok dedi testi verdiğim hastanenin doktoru var iki gün sonra bi daha ver dedi sizce varmı?
Tekrar verdim 0.100 cıktı dün aksam beklenen adet tarihinden 1 gün önce kanamam geldi ama bugün kesildi ben korkuyorum geç döllenme üstüne görme olabilir miSonuç ne oldu
Siz iliskiden kaç gün sonra test verdinizTekrar verdim 0.100 cıktı dün aksam beklenen adet tarihinden 1 gün önce kanamam geldi ama bugün kesildi ben korkuyorum geç döllenme üstüne görme olabilir mi
Son ilişkiden 4 gün sonra ve 7 gün sonraSiz iliskiden kaç gün sonra test verdiniz
Ben ilişkiden 3 ay sonra yaptırdım doğru mudurSon ilişkiden 4 gün sonra ve 7 gün sonra
Nasıl yani anlamadım 3 gün mü ay mıBen ilişkiden 3 ay sonra yaptırdım doğru mudur
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktumNasıl yani anlamadım 3 gün mü ay mı