Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adete 5 gün kala beta 1.23 çıktı internette iki haftalık 1.20 olabilir diyo bi doktor yok dedi testi verdiğim hastanenin doktoru var iki gün sonra bi daha ver dedi sizce varmı?
Kızlar adete 5 gün kala beta 1.23 çıktı internette iki haftalık 1.20 olabilir diyo bi doktor yok dedi testi verdiğim hastanenin doktoru var iki gün sonra bi daha ver dedi sizce varmı?
Tekrar verdim 0.100 cıktı dün aksam beklenen adet tarihinden 1 gün önce kanamam geldi ama bugün kesildi ben korkuyorum geç döllenme üstüne görme olabilir mi
Tekrar verdim 0.100 cıktı dün aksam beklenen adet tarihinden 1 gün önce kanamam geldi ama bugün kesildi ben korkuyorum geç döllenme üstüne görme olabilir mi
Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum