• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 13.99 kimyasal gebelik olabilir mi ?

selindion

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
101
23
298
33
Herkese merhaba. Normalde çok düzenli olan reglim 13 gün gecikti ve günlerdir yaptığım bütün testler negatif çıkıyordu. Gecikmenin 13. Günümde kan verdim 13.99 çıktı. Bu değer çok küçük değil mi ? Acaba kimyasal gebelik olmuş olabilir miyim. Bir de bu hamilelik benim reglime birkaç gün kala olan ililişkide oluştu yani tamamen yumurtlama dönemim dışında bir dönemdi düşük hamilelik riski olan bir dönemdi yani

Ama demek ki çok geç yumurtlamışsınız. Düzenli artarsa sağlıklı ilerleyebilir. 2 gün sonra tekrar kan verin.

Herkese merhaba. Normalde çok düzenli olan reglim 13 gün gecikti ve günlerdir yaptığım bütün testler negatif çıkıyordu. Gecikmenin 13. Günümde kan verdim 13.99 çıktı. Bu değer çok küçük değil mi ? Acaba kimyasal gebelik olmuş olabilir miyim. Bir de bu hamilelik benim reglime birkaç gün kala olan ililişkide oluştu yani tamamen yumurtlama dönemim dışında bir dönemdi düşük hamilelik riski olan bir dönemdi yani
geç döllenme gibi gözüküyor bence panik yapmayın

bugün tekrar idrar testi yaptım kaset test ama yine çok çok belli belirsiz bir silik çizgim çıktı. Hala idrarda artışa gelmemiş olması garip değil mi ?

Back
X