Bana normal geldi ama. Bekle biraz salı çarşamba olmazsa sağlık ocagında yaptır. Emin ol. Ama merak etme bence yeni diyeKızlar sat 15 Aralık
10 aralıkta 51,33
14 aralıkta 130,9
Değerlerim bunlar ama bana düşük geldi içimi körü bir his kapladı . Devlette bakmadılar Ultrason ile. Kan bile aldırmayacaktı çok erken gerek yok dedi ama ben istiyorum dedim. Öylelikle Bugün kan verdim. 4. Gün Bugün ve düşük geldi bana.
İçim çöm kötü oldu doktor yapsak da değerin en faZla 300 çıkar demişti ona göre baktığımda inanılmaz düşük. Ağlıcam şimdi az kaldı o dereceye geldimBana normal geldi ama. Bekle biraz salı çarşamba olmazsa sağlık ocagında yaptır. Emin ol. Ama merak etme bence yeni diye
Sen stres yaparsan zaten kötü olurİçim çöm kötü oldu doktor yapsak da değerin en faZla 300 çıkar demişti ona göre baktığımda inanılmaz düşük. Ağlıcam şimdi az kaldı o dereceye geldim
Evet maalesef dusuk biraz. Ayni yerde ayni saatlerde yaptirdiniz di mi?Kızlar sat 15 Aralık
10 aralıkta 51,33
14 aralıkta 130,9
Değerlerim bunlar ama bana düşük geldi içimi körü bir his kapladı . Devlette bakmadılar Ultrason ile. Kan bile aldırmayacaktı çok erken gerek yok dedi ama ben istiyorum dedim. Öylelikle Bugün kan verdim. 4. Gün Bugün ve düşük geldi bana.
Dünyam başıma yıkıldı şuanYoo Degerin iyi yuzde 60 oraninda dusunsek guzel sen merak etme
Aynı yerde ama 30-40 dk oynuyor arasndaEvet maalesef dusuk biraz. Ayni yerde ayni saatlerde yaptirdiniz di mi?
O kadardan bir sey olmaz. Ucu ucuna % 60 oluyor, umarim saglikli ilerlerAynı yerde ama 30-40 dk oynuyor arasnda
Ben de aynı durumdayım ağlaya ağlaya Bi oldum 3 gün önce 970 bugün 1120 çok az yükselmşİçim çöm kötü oldu doktor yapsak da değerin en faZla 300 çıkar demişti ona göre baktığımda inanılmaz düşük. Ağlıcam şimdi az kaldı o dereceye geldim
22 sinde özelde randevu var o zaman herşey belli olur sanırım.O kadardan bir sey olmaz. Ucu ucuna % 60 oluyor, umarim saglikli ilerler
Artar diye ummuştum benBen de aynı durumdayım ağlaya ağlaya Bi oldum 3 gün önce 970 bugün 1120 çok az yükselmş
4+5 benmArtar diye ummuştum ben4+2 daha benim
Benmki nasl sizce 3 gün önce 970 bugün 1120O kadardan bir sey olmaz. Ucu ucuna % 60 oluyor, umarim saglikli ilerler