Beta 162

kirazbahcesi97

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
133
40
13
28
SAT 2 mayıs BAT 29 mayıs ve BAT günü yerleşme lekelenmesi yaşadım dün kan testi verdim beta 162 çıktı. Beta değerim iyi mi sizce kasık kramplarım devam ediyor çok açık kahverengi lekelenme de devam ediyor

İyi canım suan sadece artısa bak önemli olan o kan kırmıza donmedıgı surece sıkıntı yok ama çok kanaman varsa yıne doktora git

Pazartesi randevum var inşallah düzenli artış olur taze kan akmadığı için endişelenmedim pek ama doktora onuda danışıcam
Peçeteye silince geliyorsa yerleşme kanaması deniyor ama bende hiç olmadı suan beta takıbı yapıyorum bende dün 950 yı gordum çarşamba insallah kısmet olursa keseyi göreceğiz

SAT 2 mayıs BAT 29 mayıs ve BAT günü yerleşme lekelenmesi yaşadım dün kan testi verdim beta 162 çıktı. Beta değerim iyi mi sizce kasık kramplarım devam ediyor çok açık kahverengi lekelenme de devam ediyor
Beta iyi canım kanama olmadığı sürece endişelenme lekelenme olabilir beta takibi yapabilirsin ama bence biraz daha zaman geçmesini bekle kese bebek ve kalp atışı görmek için git 🥰 hayırlı olsun sağlıkla gelsin ❤️

Back
X