- 21 Nisan 2022
- 36
- 15
- 8
- 29
- Konu Sahibi mugeeosmanogluu
Kızlar adetim 2 gün gecikti. Sabırsızlandım gittim kan testi verdim sonuç 168 hamile miyimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hamilesinnnKızlar adetim 2 gün gecikti. Sabırsızlandım gittim kan testi verdim sonuç 168 hamile miyimmm![]()
4 ay sonunda pozitif sonuç, Allah isteyen herkese nasip etsinEvet tebrik ederim.![]()
Teşekkür ederim canım evet tekrar kan vericem bakalım inşallah her şey güzel ilerlerHayirli olsun hamilesiniz ama iki gun sonra tekrar kan verin beta artmissa tamamdir
Teşekkür ederim canımm Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun hamilesinnn![]()
AminnTeşekkür ederim canımm Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
İnşallah en yakın zamanda isteğin olur canım, dualarım seninleAminnbana da dua edin olur mu 3 ay önce düşük yaşadım ilk gebeliğimdi 15 haftalıktı
![]()
Allah razı olsun canım çok sağol inşallahhİnşallah en yakın zamanda isteğin olur canım, dualarım seninle![]()
Ne durumdasın canım kan verdin miAllah razı olsun canım çok sağol inşallahh![]()
Bugün gittim güzel ilerliyoruz şimdilik çok şükürTebrik ederim :) naptınız sonuçlarınız nasıl ilerliyor ?
Çok geç görebildim canım kusura bakma, evet düzenli gittik değerler yükseldi 8 haftalığız şuanNe durumdasın canım kan verdin mi